Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KaraokeKlubben

Klubbeier: ribbes

Karaoke er for alle ! ! ! 

ingen beskrivelse

SexyLiving

Klubbeier: Mayken

Sexyliving for oss som ve... 

The silent treatment

The silent treatment

 

Jeg ble liggende og tenke i natt. Kanskje litt inspirert av Sekretøsens ”Grrrr”-innlegg og et par av kommentarene.  

ingen beskrivelse Nostromo8 år siden

 

Mange menn blir frustrert over å ikke få svar på meldingene de sender på diverse nettsteder og jeg kan helt ærlig tilstå at jeg er en av dem som ikke alltid svarer. Dette er det som regel flere grunner til.


  • Du sender en ufattelig kjedelig melding, ala ”hei”, ”skjer” eller bare ”søta”.  For lite, for uinspirerende, for dølt. Har hendt en og annen gang at jeg for moro skyld har besvart et hei med et hei. Og så hører jeg ikke mer.. Mon tro hvorfor..


  •   Du er for ung. Selv om jeg har skrevet alderspreferanse i profilen og ber pent om at denne respekteres, har du blitt selektivt analfabet helt plutselig. Av en eller annen grunn er det også disse som begynner å diskutere med deg hvis man først gir et høflig avslag: ”Asså, du kjenner meg ikke, jeg er skikkelig moden, har  jo egen Audi og greier..”

 

  •  Du er for gammel. Igjen, det er visst noen setninger i profilen min som ikke lar seg oppfatte. Jeg ble nødt for å spørre en av disse om hvorfor han skriver til meg når  jeg helt tydelig ikke er ute etter en bestefar. Svaret jeg fikk var: ”He he. Lov å prøve seg.” Akkurat.

 

  • Du kommer med mer eller mindre perverse obskøniteter. ”Jeg vil kjøpe skoene dine og være slaven din”, eller ”Vil du ha tunga mi i rumpa di”. Ja, dere vet akkurat hvem dere er. Jeg tviler dog på at dere leser innleggene her på iflirt. Synd.

 

  •  Du sender melding selv om det ligger oppe i dagen at vi er så forskjellige som det går an å få blitt. Du bor på SATS, jeg bor på sofaen. Du liker hund, jeg liker katt. Natt og dag. Hitler og jødene, hvis jeg skal være plump. Du vet ikke hva plump betyr. Det er ikke noen vits i å prøve en gang.

 

  • Du skriver som en førsteklassing. Ja, noen har reell dysleksi, men mange er bare late. Turnoff.

 

  • Du sender omtrent to A4-sider  som inneholder livshistorien din, hva du kan tilby meg, hva du vil kalle de 2,5 barna vi kommer til å få, og slektstreet ditt. Ikke noe får meg til å løpe i motsatt retning like fort som denne gjør..

 

  • Du har lite tiltalende bilde/profil. Det er ikke til å komme unna at bilde spiller en stor rolle. Noe av det verste jeg ser er bilder som er tatt nedenfra og opp. Jeg er ikke interessert i å se neseborene dine.. Alle er ikke like fotogene, eksperimenter litt!


  • ·       Du fortsetter å skrive etter første melding selv om jeg ikke svarer. En melding til kan jeg skjønne, men ikke en tredje, fjerde, femte, sjette.. For meg blir det en konkurranse i å se hvem som gir opp først. Og  jeg er sta som et esel, bare så du vet det.

 

  • Noen ganger gidder jeg bare ikke. Noe som kan være en stor fordel, da jeg har dager hvor jeg er mannevond og syns verdens befolkning generelt sett er idioter.

 

Jeg lar ikke vær å svare  for å være slem. Jeg får heller ikke svar på alle meldinger jeg sender, og for meg er ikke det verdens ende. Jeg foretrekker å ikke få svar, enn et avslag. De gangene jeg har prøvd meg på et høflig avslag, begynner vedkommende å diskutere. Sånt får i hvert fall frem kjerringa i meg.


Som regel er det en kombinasjon av flere av punktene over som gjør at jeg forholder meg taus. Kan ikke snakke for alle av det kvinnelige kjønn, men mistenker at vi har mange av punktene til felles..


121 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.