Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Lofoten

Klubbeier: Magnetic

Lofoten vill & vakker 

Fant ikke bildet

Bursdagsparty

Klubbeier: Pernille78

Single, sexy vikki fyller... 

Hent jakka, du er sjekka! ;-)

Hent jakka, du er sjekka! ;-)

 

Sjekking, den urgamle kunsten av å by på seg selv. Etter the Game, pua, Pornopung, Metrosex og speeddating har vi endelig funnet oss selv. Jokke, vis vei!  

ingen beskrivelse DiceMan8 år siden

Lenge har det vært et mysterium for oss skikkelige menn, hvordan ta kontakt med fremmede jenter på en positiv og spennende måte. Som fikk oss til å fremstå som verdensvandte, morsomme og interessante.

 

Selvsagt ble det skrevet bøker om dette. Mange bøker. Det finnes metervis av materiale om dette på biblioteket, bokhandelen og i hylla til usikre menn og kvinner. Det ble lansert teknikker, triks, linjer, hypnose, vitser og historier. Alt for å kunne få kontakt, komme under radaren og få med jenta hjem.

 

Innlegg bilde

 

Som alle gentlemen vet, som Joachim Nilsen også visste, det aller enkleste er å la en jente sjekke deg. Likevel, det er ikke akkurat hvem som sjekker hvem, som er temaet her. Det er hvordan man sjekker, hvordan man bryter isen: Sjekkelinja. Dialogen går jo begge veier.

 

Jokke i Pondus er jo selve kongen her hjemme. Setningen, "Du svetter lite til å være så feit", er nesten som et lite kunstverk i sjekkekunstens annaler. Selv har jeg mer sansen for Joey i fra Friends, "Hey - How about it?" eller varianten til Mark Knofler i Dire Straits, "You and me, babe, How about it?"

 

Innlegg bilde

 

Hvor selvsikker, hvor cocky, hvor drøy, hvor morsom er du? Hva virker og hva virker ikke? Jeg har hentet inspirasjon fra the Guardian, de hadde et blogginnlegg om sjekkingens edle kunst. Etter å ha bladd meg igjennom noen hundre kommentarer, det er utrolig hva som kan bli sagt.

 

På landet, hvor jeg kommer fra, er ting gjerne litt mindre komplisert. Små koder, korte setninger, kan bli slagkraftige sjekkereplikker. Følgende lille setning fungerer i det rette miljøet, "Du, blir med på tur".

 

Innlegg bilde

 

Andre mer direkte fremstøt har også virket:

- Blir du med hjem for å pule og en pizza?

- Nei!

- Hva, liker du ikke pizza?

 

Tilbake til artikkelen, så kan jo jeg løfte frem noen eksempler, for å sette tonen. Det er på engelsk, så jeg håper du har google translate tilgjengelig:-p

- "Get your coat, you're pulled!"

- "Hey girl, do you have a map? Because I just got lost in your eyes"

- "Nice legs. What time do they open?"

- "Do you want to come upstairs and abuse my body?"

- "What have you got in that handbag?"

- "If you had sex last night, smile."

- "Hi, do you fancy a shag?' - 'No.' - 'Well would you just lie down while I have one?"

- "Is it hot in here, or is it just you?"

- "You are obviously not the superficial type who falls for pick up lines, which is good because I don't have any"

- "Do you fancy a shag darlin" - And the girl goes; "I didn't, but I do now, ya smooth talking bast*rd."

 

Innlegg bilde

 

Nå har jo jeg ekspertisen tilgjengelig, sjekkeguruene, pua'ene, divaene, adonisene, fitteulvene og de kåte tispene på iflirt :-D Hva er din beste / verste linje? Fikk du napp? Var den for drøy? Hva er det beste du har blitt servert? Hva fungerer og hva fungerer ikke?

 

Mine damer og herrer, kommentarfeltet er åpnet.


42 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.