Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

BMW

Klubbeier: Hjelen

Bayerische motoren werke 

ingen beskrivelse

littlesniff

Klubbeier: littlesniff

For de som liker meg xd h... 

Tøsete?

Tøsete?

 

er jeg virkelig så tøsete? 

ingen beskrivelse Harefrøken9 år siden

Tøsete?

 

Noen ganger lurer jeg på om jeg er unormalt tøsete. Du skjønner; Jeg er lært opp fra barnemunn av at jeg fortelle om Mine behov. hvilket ofte innebærer at jeg forteller Mennesker Om mine behov. Være seg om de er seksuelt ladet eller ikke. Og når jeg gjør det, så føler jeg av og til at det ikke er sosialt akseptert. Det kan noen ganger virke som at fordi jeg er jente, så skal jeg ikke ha slike følelser. 

 

 Jeg skal være kysk og Jomfru Maria. Samtidig som at jeg skal o være løssluppen og rå i senga. Hvis jeg mot formodning Skulle finne på og innrømme at jeg lengter etter pikk innimellom så er jeg tilnærmet fritt frem for alle med ovennevnte "verktøy" . Som at fordi om er kåt så vil man pule alt med puls . Kate menn vil da ikke ligge med alle kvinnfolk heller. . hvertfall ikke om de er MENN. 

 

Så her sitter jeg med mine lyster og ikke er sikker på om jeg føler det er legitimt å dele . følelsene om hvordan jeg vil knulles til jeg føler meg sanseløs. Og vips var katta ute av sekken ' mens følelsene er ambivalente. Det er bare det at varme mørke kvelder med fyr i pinen og levende lys er kjente triggere for tobeinte hårløse dyr som oss av kjønnet kvinne . Adder du rødvin oppi smørja så er det kun gudene Som vet hva som kan skje. 

 

 

LengSelen etter noen å dele de kveldene med, uten at man enten føler seg eller virker desperat er litt Vanskelig. Jeg har hverken hastverk eller desperate behov . Menjeg har likefullt behovene og føler at om jeg ikke erkjenner dem, så bedrar jeg meg selv og Skaper Usannheter som er helt unødvendige. Å lyve for seg selv er hvert fall ikke en god begynnelse.

 

Så her sitter jeg. Jeg er kvinne ( idet minste en aspirerende en), jeg er kåt og jeg Kunne tenkt meg noen gang til dele kvelden med. Det må bare føles verdt det, og være med noen som kan stimulere andre deler av meg enn klitoris . 

 

Erjeg virkelig så tøsete og kravstor?


69 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.