Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

festivalklubben

Klubbeier: ruder

Dra på festival,ha det hy... 

ingen beskrivelse

Forfengelig

Klubbeier: Vanity

Sko, klær, solbriller og ... 

Damas plikt...?

Damas plikt...?

 

Anna Anka har noen gullkorn på lur, om enn noe keitete sagt; jeg er faktisk enig med henne! 

ingen beskrivelse Fucoc8 år siden

Det virka som om mange hadde lyst til å rive huet av hodet på Anna Anka da hun debuterte i "Svenske Hollywoodfruer" med utsagnet om at en kones plikt er å tilfredsstille mannen sin; så dersom han ønsker en BJ om morran, så... jah. Får man bare gjøre det.

 

Til det vil jeg si: Så klart.

 

Ikke: såklart, skal du underdanige kvinne kaste alle dine egne ønsker og gjøremål til side og hive deg på kne foran et morrabrød med kukost... men enhvers kone ønske bør vel være å gjøre sin ektemann lykkelig?

 

Likesom enhvers ektemanns ønske bør være å gjøre sin kone til et lykkeligere menneske.

 

Hvorfor er det så mye å gnisse tenner over?

 

Jeg har på følelsen at mange menn føler at vi kvinner liksom sitter på en slags sexmakt. Vil ikke VI, skjer det ingenting. Jeg er enig. Jeg syntes det at kvinner tilbakeholder sex når de er sinte på mannen er en meget smålig ting å gjøre. Ikke bare smålig, men barnslig.

 

Like barnslig som "stillhetsbehandlingen"; hvor man i stedet for å svare på tiltale sender drepende blikk, før man snur ansiktet vekk som om; "du er ikke verdt å prate til meg, jeg vil ikke se ansiktet ditt".

 

Man kan ikke noe for hvor sint man er, men hvilken elendig løsning på problemet.

 

Skal mannen liksom kaste seg på kne og komme krypende med roser og diamantringer? Da vil bena spre seg igjen?

 

Slik oppførsel, mine venner, er passiv aggressiv og ikke minst manipulerende. Man forsøker å pålegge partneren en såpass dårlig og desperat følelse at han ikke lenger ønsker konflikt. Istedet gjør han de tingene han tror vil gjøre dama glad. Jo større tabbe, jo større gaver osv. 

 

Jeg syntes det er forkastelig.

 

I mitt hode er det ingen forskjell på at et par sitter i et rom og A sier; "Det er så varmt her inne, kan vi åpne et vindu?" og B sier "Nei, jeg er ikke varm, så vi har vinduet igjen"

 

og

 

Det samme paret ligger i sengen og A sier: "Jeg er veldig kåt, kunne vi kost litt før vi sovna?" og B sier "Nei, jeg er ikke kåt, så jeg tror ikke det".

 

Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal ha sex uansett hva man selv har lyst til for å ofre seg for den partneren man elsker så høyt... men jeg føler at man må ha en grunn.

 

Her i huset aksepteres disse grunnene; jeg er syk, det kommer vi ikke til å rekke, barna er våkne, jeg er ikke i humør.

 

Å ikke være i humør er også en grunn. Men man kan vel si det rett ut at "Det er jeg ikke i humør til" uten å finne på andre unnskyldninger eller å være blankt avvisende? Av og til er man ikke i humør til å lage middag, av og til er man ikke i humør til å dra med venninnene på byen, av og til er man ikke i humør til sex. Ofte handler det egentlig om at man er sliten.

 

Er grunnen ofte "ikke humør" så er man selv pliktig til å ordne opp i hva som forårsaker det dårlige humøret. Jeg mener det er en selvfølge. Skylder man ikke partneren sin et så fullkomment sexliv som man kan tilby? Jovisst er svaret, og hvis man mener: "Nei, det er ikke min jobb" så ikke vær i et forhold med en person som har et seksuelt behov. 

 

Vit også at hvert eneste problem en har i sexlivet er ens egen skyld. Selv om du aldri så mye tenker at feilene ligger hos din partner er det su som er skyldig. Selv om du mener at lysten forsvinner fordi partneren din er blitt kjedelig, så er det din egen skyld som ikke kommuniserer dette til partneren slik at denne forstår hva som plager deg og vil rette opp i situasjonen. 

 

Så dersom man setter sammen alt jeg har prøvd å formulere frem til nå vil jeg liste det opp slik; Sex er ikke valuta i et forhold. Kanskje i andre typer forhold men ikke i et gjensidig partnerskap. Dersom konfliktene/diskusjonene/kranglene oppstår skal man aldri gå til sengs eller ut av huset før det er ordnet opp i. Man ordner ikke opp ved spy ut gift (ala "jeg mente det ikke..."), nekte å fortsette diskusjonen ved å enten storme avgårde og skru av mobilen eller nekte å svare når man blir snakket til, eller ty til vold. Alle tre metoder er primitive og ikke minst fullstendig ubrukelige mtp konfliktløsning. OG herlanhet damer, å gi gubben en stakkars BJ på request er vel ikke så mye å forlange... Sånn seriøst. 

 

Sånn helt på slutten vil jeg også si at jeg ikke er en slik dame som mener det er OSS mot DEM og jeg orker heller ikke menn som tenker slik. Gjensidig verdighet, uforbeholden kjærlighet og all den frihet som kreves tror jeg er oppskriften på ethvert partnerskap som skal vare over tid. 


43 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.