Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Anime

Klubbeier: Linneafly

Klubben for oss somliker ... 

Fant ikke bildet

KinoElskere

Klubbeier: Onico

Klubben for oss som liker... 

Silikonpuppene var ikke verdt det!

Silikonpuppene var ikke verdt det!

 

Nylig skummet jeg en tråd på kvinneguiden hvor en ung jente spurte etter en god kirurg. Det tok ikke mange minuttene før hun ble pepret med "vær fornøyd". 

ingen beskrivelse Fucoc8 år siden

Silikonpupper var ikke verdt det, fordi jeg fikk ikke høyere selvtillit! Skrev en av jentene. Posten hennes var riktignok lenger, jeg fisker bare ut den ene setningen.

 

Jenta på 19 år ville ha silikon. Advarslene var mange. Mange fra dem som allerede hadde silikon. De angret. De følte seg dumme med falske pupper. Stygge. Fæle. Jenta ville se mer voksen ut. Hun ville ikke være flat som en gutt. Damene bad henne vente. Amming og litt fett på kroppen ordner opp. Slapp av og vent! 

 

Silikon i puppen. For å gjøre den flate lille puppen større. Mer kvinnelig. Mer feminin. Bedre. Penere. Mer attraktiv. 

 

Tilsier ikke det at du bør få større selvtillit? Hvis du har en protese som på en måte erstatter det du ikke har. 

 

Til det vil jeg bare si: Selvsagt ikke!

 

Og til hvem enn som trodde det; "What an idiot!"

 

Silikonimplantater er en klump med nøyaktig det. Silikon. Det er ikke Selvtillit På Boks, selv om selve implantatene kommer i bokser. Hvorfor damene brukte det som argument aner jeg ikke. Viser det hvilke tåpelige myter som fins? Silikonimplantatet bør ikke tillegges en større oppgave her i verden enn nøyaktig det de er til for. Å gjøre et flatt bryst mindre flatt. Et lite bryst større. 

 

Hvis noen skulle sagt silikonimplantater ikke var verdt det skulle det vært fordi silikonen bare gav dem problemer som innkapsling, eller at det sprakk eller at det ikke festet seg i hudposen og fløt rundt under huden som fikk personen til å se ut som en frik. Ikke fordi personen tok silikon i puppen og fremdeles følte seg dritt.

 

Den følelsen har ingenting med størrelse på brystet å gjøre. 

 

En venn og jeg diskuterte dette. Jeg fortalte han om silikonpuppene og selvtilliten. Han brautet straks at hadde jentene bare TRENT STYRKE litt mer, så hadde de nok følt selvtillit over å forme kroppen sin. 

 

Til det sa jeg "nei". 

 

NEI fordi selvtilliten din må ikke være tilknyttet til utseendet. Utseende er slik en flyktig ting. Skal du legge all din selvtillit i en klatt med silikon eller i muskler du har bygd, har du tapt. Selvtillit MÅ komme innenfra. 

 

Uansett hva alle vennene dine og selv hva du selv tror. Du kan ikke tilknytt selvtilliten din egenskaper du ikke behersker eller har, en flyktig ting som utseende eller en livssituasjon som kan forandres på timer. Hverken utdannelse, utseende, eiendeler eller noe annet slik vissvass bør ha noe med selvtilliten din å gjøre.

 

Hvor ofte står du i speilet og sier: "Jeg aksepterer meg selv i dag, akkurat slik jeg er"? Kanskje er håret ditt bustete, du har kvisearr, en flau sydentatovering og du sliter enda med rettskriving. Men du vet at du som menneske er verdt mer enn penger kan kjøpe.

 

Knytt selvtilliten din til hjertet ditt.

 

Har du gjort noe galt, selv om du har små bryster? En mann som ikke er interessert i deg fordi du har små bryster er vel uansett ikke den mannen du vil gifte deg med. En mann som brauter over sine trente armer kommer til å gå rett i kjelleren den dagen han knuser beinet og sitter i rullestol mens legene vurderer om de må amputere. Du kan ikke knytte selvtilliten din til ditt fyiske utseende. 

 

Plager det noen ander mennesker i hele verden bortsett fra deg at du ikke kler kjoler med v-hals? Neppe. Og de som lar seg plage av det - om det er noen - har en skrue løs. Ikke tillat andre å styre hvordan du skal føle deg. Føl deg fantastisk - uansett hva andre måtte si. Dersom du får kritikk (mobbing) så tenk etter - er det de sier i det hele tatt sant? Og hvis ikke - hvordan kan du tolke dem som noe annet enn løgnere du ikke bør slippe innpå deg. Hvis det ER sant - vurder hvorvidt det spiller noen rolle - for deg! 

 

Så. Bare for å få det på det rene - jeg har ikke noe imot silikonpupper. Hvis du ønsker deg silikonpupper for å forandre utrykket du speiler ut mot verden - go for it! Sørg for at det blir gjort av en proffesjonell (og vil du ha mitt personlige tips ang. en topp kirurg så send PM). 

 

Jeg kritiserer heller ikke styrketrening. Hvis du elsker styrketrening - go for it! Hvis du føler at det gir deg selvtillit - såklart. Alle syntes det er stas å kunne løfte tungt og være sterk. Da har de noe å skryte av - til fremmede. Dine nærmeste vil uansett elske deg uansett om du har jernarmer eller fiskeboller. Vit det. 


33 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.