Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

NudistbyenCapDAg...

Klubbeier: Lene

For de som har eller ønsk... 

ingen beskrivelse

Film-Klubben

Klubbeier: Hais

Anmeldelser, for filmskap... 

Posten skal frem....

Posten skal frem....

 

Posten skal frem...... Før eller senere. I de fleste tilfeller senere..... 

ingen beskrivelse hobbyhingst9 år siden

På ei bortimot fraflytta øy utfor Bodø, hadde en ongkar bestilt sæ ei oppblåsbara på Internett, og som som sku bli levert av Posten. Postbåten kom ikkje kvær dag, men helst når det var post til fleire av de som bodde på øyene rundt omkring.
Postmanne mottok pakken på en fredag, og under ombordlasting falt pakken ned i bunnen av båten, hvor emballasjen trakk vann og pakken åpna sæ. Postmannen bestemte seg for å ta pakken med hjem og tørke emballasjen, og teipe igjen før han leverte.
Vel heime tok han ut innholdet, dukka.. ho Barbara, og den eine tanken tok den andre, og løsta med, og han tenkte "Einstøingen merke ingenting om æ *prøvekjøre* dokka for han"
På lørdagen hadde han fest, og bare "balljhesta" var på besøk, og det blei snakk om løst på kvinnfolk. Ikkje lenge ætte at postmannen hadde fortalt om dokka te einstøingen, så hadde 5-6, ja kanskje 8-10, av balljhestan også "prøvekjørt" dokka.
På mandagen når han leverte pakken, så bemerka einstøingen at pakken så ut for å ha vært åpna. Postmannen fortalte den delen om kors'n emballasjen hadde blitt våt, og innrømte at han visste ka pakken inneholdt.
- Men, sa han, - husk at æ har taushetsplikt. Bare kos deg me ho Barbara. Ho ser jo riktig naturtro ut, så du får det nok fint...
Etter ca 3 uke treffe plutselig postmannen einstøingen på gata i Bødø, dem hilse og postmannen spør:
- Kors'n går d me dæ å den naturtro...?
- Jau d ska æ sei dæ, ho e så naturtro at æ har nettopp vært hos legen å fått konstatert 5 forskjellige kjønnsykdomma....1 kommentar
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.