Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Onenightklubben

Klubbeier: Seeme

Dette er møtestedet for o... 

ingen beskrivelse

NudistbyenCapDAg...

Klubbeier: Lene

For de som har eller ønsk... 

Tekstiler på naturiststrender

Tekstiler på naturiststrender

 

En ting som har overrasket meg er at den del mennesker som oppholder seg på naturiststrender likevel er i kled tekstiler. Hvorfor det egentlig? Hva gjør at enke 

Signatur bilde MrFist8 år siden

 

Denne sommeren har jeg tilbrakt en del tid på Huk Naturiststrand.  Det har i vært en positiv opplevelse. Liker at det er en behagelig atmosføre der, det er roligere og ikke så overfylt som på tekstilstrendene. Også liker jeg friheten jeg føler ved å være naken når jeg bader og soler meg. En ting som har overrasket meg er at den del mennesker som oppholder seg på naturiststrender likevel er i kled tekstiler. Hvorfor det egentlig? Hva gjør at enkelte beholder badetøyet på når de soler seg og bade på en naturiststrand?

 

Når jeg besøker en tekstil strand beholder jeg badetøyet på delvis av hensyn til de andre på stranden, men også fordi jeg ikke hadde likt å være den eneste nakne blant mange med badetøy.

 

Når jeg er på en naturiststrand derimot har jeg en forventning om at også de andre er nakne som er der. Når noen velger å ha på seg tekstiler på en nudiststrand så får det med til å bli klar over å kjenne meg naken på en litt feil måte. Synes vi hadde vært mer på likefot om vi alle var nakne der.

 

Hva tenker dere noen som har noen tanker om dette?

 

Vil gjerne høre meningene til andre naturister/nakenbadere om dette, men også interessant om tekstilbaderne på naturistrender kommer med sine tanker. 

 


3 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.