Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

SugarDaddy

Klubbeier: SugarDaddy

For vi som søker hygge og... 

Fant ikke bildet

SwingersInnlande...

Klubbeier: SilverYshadoW

Jo mere vi er sammen, jo ... 

Munchausen Syndrom

Munchausen Syndrom

 

I helgen ble mange av oss gjort klar over at en av brukerne her i flere år har løyet til flere jenter om sin egen sykdom og nært forestående død.  

Signatur bilde Moonstruck8 år siden

Jeg har i lengre tid vært av den oppfatningen, og uttalt, at iflirt er en gedigen oppsamling av folk med ulike fysiske og psykiske lidelser, aller helst sosiale utfordringer. Et sted der man kan være som alle andre, finne på løgner om seg selv, framstå som en man ikke er, eller bare være helt "normal" og prate med hyggelige mennesker. De fleste klarer fint å sitte å chatte med folk på nettet, men å møtes er utelukket. Nå er det ulike årsaker til at man ikke vil møte enkelte, men i mange tilfeller er det en sosial utfordring til det, har jeg skjønt på flere jeg kjenner her inne.

 

I helgen ble mange av oss gjort klar over at en av brukerne her i flere år har løyet til flere jenter om sin egen sykdom og nært forestående død. Brukeren, som skal få lov til å være anonym, selv om mange allerede har fått med seg nicket hans, har i flere år løyet om sin egen helsetilstand til flere jenter her inne.

 

Han flørter, gir jentene forhåpninger om et snarlig møte osv, før han blir borte noen dager, og neste gang han kontakter en, så er han alvorlig syk eller har blitt skadet i en ulykke.
Han spiller på jentenes empati og sympati, og legger seg til en likegyldig tone som f.eks. "ikke tenk på meg", "løpet mitt er kjørt", "du treffer en annen som fortjener deg" og lignende.

Mistanken om at han ikke var oppriktig ble hos meg vekket da vi la hverandre til på Skype. Han likte skype bedre, fordi han da kan velge selv hvem han vil snakke med og ikke. Vel... det kan man her på iflirt også. Problemet var nok at han ville blitt største flørt eller mest omsvermet dersom det ble for mange meldinger. Vi fikk veldig god kontakt, men etter det tok det plutselig 2 uker før jeg hørte fra han igjen. Da hadde han "fått kreft i bukspyttkjertelen" og fått 3 mnd igjen å leve.
Jeg var knust! Hvordan kan livet være så urettferdig mot unge mennesker under 30 år??

I helgen ble jeg gjort oppmerksom på at han har gjort dette mot jenter før. Han var tilsynelatende i en ulykke med trikken, og døde av skadene. Han sendte til og med bilder av skadene til en bruker her inne!
Metoden er den samme: Han faker egen alvorlige sykdom eller skade, og "dør" etter kun kort tid. Og han blokkerer de som han forteller denne løgnen til.

 

Har google dette i ettertid, og det som er helt klart er at dette er en psykisk lidelse som ligner litt på narsissisme, manipulering eller lystløgner. Selv om jeg ble forbanna over det jeg fikk vite av den andre kvinnelige brukeren, så forsøker jeg å forstå hva som ligger bak en slik adferd, og i dag kom jeg over Munchausen Syndrom.

http://ec.estalos.com/munchausen-syndrom

 

"Munchausen (MOON-chow-zun) syndrom er en alvorlig psykisk lidelse der noen med en dypt behov for oppmerksomhet later til å være syk eller blir syk eller skadet med vilje. Personer med Munchausen syndrom kan gjøre opp symptomer, push for risikofylte operasjoner eller prøve å rigge laboratorieprøver for å prøve å vinne sympati og bekymring.


Munchausen syndrom tilhører en gruppe tilstander, kalt factitious lidelser, som enten er gjort opp eller selvpåført. Factitious lidelser kan være psykisk eller fysisk. Munchausen syndrom refererer til den mest alvorlige og kroniske fysisk form for factitious uorden.

Munchausen syndrom er en mystisk og vanskelig å behandle sykdommen. Imidlertid er medisinsk hjelp avgjørende for å hindre alvorlig skade og død forårsaket av selvskading typisk for Munchausen syndrom.


Munchausen syndrom symptomer dreier seg om falsk eller produsert sykdom eller skade for å møte dype følelsesmessige behov. Personer med Munchausen syndrom gå langt for å unngå oppdagelsen av deres bedrag, så det kan være vanskelig å legge merke til at deres symptomer faktisk er en del av en alvorlig psykisk lidelse.

Munchausen syndrom er ikke det samme som hypokondri. Personer med hypochondria virkelig tror de er syke, mens folk med Munchausen syndrom er ikke syk, men de ønsker å være."

 

Så i bunn og grunn er det synd i denne brukeren. Han må få hjelp til det han med all tydelighet lider av! Kjenner du noen med denne tilstanden, eller noe lignende, og hva får en person til å lure fremmede, godtroende jenter på denne måten? Behovet for oppmerksomhet, helt klart. Kanskje har han gått tom for venner å føre bak lyset? Men i følge artikkelen jeg har linket til, så har ikke personer med Munchausen så mange venner. Kanskje ikke så rart.


Alle kommentarer her som er med på å tilkjennegi brukeren vil bli slettet.

 

 

33 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.