Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

House_of_Reggae

Klubbeier: EnSkrueLøs

Her er det så høyt under ... 

ingen beskrivelse

Par

Klubbeier: ChubbyMe

Klubben for par som søker... 

FLASHBACK DECADE

FLASHBACK DECADE

 

(ET VELDIG KORT SAMMENDRAG AV HVA SOM ER VIKTIG) 

ingen beskrivelse Zax8 år siden

 Å ta konsekvenser av konsekvens-utredelsen fra 2005. Når du og dere tar deres valg som følge av det du oppfatter som riktig i manuskriptet, så har det "ripple" effekter i mitt liv og alle andres. Deres valg var å sette en svart President til makten i 2008. Mitt valg var også det, hvis damene var i flertall for det og hvis de sa fra seg muligheten til å få en kvinnelig President til makten, men de manipulerte valget også her, som de gjorde ved forrige valg da George W Bush vant. Jeg formulerte også hvordan dette kunne gjøres med data "angrep" "infiltrasjon, og manipulasjon av valgresultater for å styre styresmaktene enda mer detaljert.

Se. [ NSA. CIA surveillance methods.]

Dvs de som hadde lest manuskriptet, altså overvåket meg i Gabelsgate 45B, og som fikk i oppgave den ærefulle og viktige oppgaven det skulle være å overvåke det hele, (fordi jeg skrudde av maskinen for å oppfylle/bevise det gåtefulle som allerede var skjedd og skulle skje. Å gjøre det arbeidet som var i forhold til at jeg skrudde av computeren uten å lagre, var mer enn bare ett poeng.), samt lete etter bevis for hvem som gjorde 911, og andre internasjonale hendelser som jeg hadde skrevet om forut for 2005.

De har fortsatt ikke avslørt det. (Fortsatt hemmliggjort nå i 2014)

Jeg vet at konsekvensen av dette var mer krig og en enda større motstand mot Islam enn det som ville værrt naturlig.

Kristendommen er dominerende mange steder, og lige så er Islam. Jeg vet, fordi jeg har skrevet planene, at Islam og mine venner som har utført planer og manipulasjon i forhold til hva de som overvåket meg i Gabelsgate 45B kunne gjøre, sånn circa, jeg husker ikke alle detaljene, jeg lagret ikke manuskriptet, fordi jeg stolte på overvåkningen som var til å løse alle disse gåtene før eller siden. for så også å gjøre meg enten til en stor mann eller liten mann, eller drepe meg om de ønsket det. Det er bare å følge planene for hvordan det kan gjøres, og de vil kunne både ta livet av dere og alle andre, uten at en eneste person som DE vil spare, merker en eneste bjelle.

[b]Se IS Oppstandelse post 2005.[/B]

Valgene vil domineres av de eller den som overvåket, meg i Mars 2005, mine råd i manuskriptet har de ikke fulgt, men de har fulgt sin egen vilje på alle plan og alle linjer som jeg sa de kunne gjøre hvis de var onde, som jeg skrev at de ville være hvis de fikk folk til å gjøre ting i manuskriptet som hadde med oppfyllelsen av både den Gode og den Onde Profeti å gjøre.( uten å kontakte meg og spørre om det var ok at de startet i det hele tatt), som jeg også har formulert, men ikke husker i detalj, og spesiellt ved ikke å ta kontakt med meg mens de både spiller at de gjør det, samt alle tegn på ting som skjer in henhold til #hint og andre måter for subtile kommunikasjon kan indikere, på TV, Internet, Radio og i samfunnet generellt, noe som gjør at jeg blir bombardert med informasjon i alle bauer og kanter.

 

Min analyse av dette baseres på min hukommelse om hva jeg skrev, men ingen tror meg. Jeg har til og med blitt tvangsmedisinert på bakgrunn av bare å fortelle om dette, til psykiatere, advokater og sykepleiere.


Mon tro om du hadde blitt paranoid av noe sånnt, når ingen tror deg?

 

Hva hadde du gjort?

 

Det var spesiellt IRONI som de prøver å angripe meg med i mitt manus, de prøver å ta både den ironiske tonen selv, og de prøver også å fremstå som riktige og normale i det de gjør, både ved å spre documentets opplysninger og renvasske seg selv for sine feilgjorte gjerninger.

 

Det er krig mellom meg og de som overvåker meg, det vil det alltid være så lenge de ikke tilkjennegjør seg.

 

Jeg skrev masse i inornisk forstand fordi jeg var lei av deres nærgående private overvåkning, og jeg sa jeg ville ha en slutt på det. Og det blir det.

 

I forhold til sammen setningen av folk som jeg sa de skulle delegere til å utføre oppgaver som var i henhold til manuskritpetes sikkerhets utførelse. Sikkerheten vet dere alle har blitt meget streng de senere år, og dere kan jo lure på hvorfor de BLÅBLÅ og de RØDGRØNNE har samarbeidet for å utføre de oppgaver de kunne velge å ta selv eller gi til andre, inkludert til meg selv. Min forklaring i manuskriptet baserer seg på deres valg, jeg har derimot formulert manuskriptet slik, at hvis jeg ikke får viljen min, også Gud`s vilje, som jeg også formulerte, samt andre måter vise hva i IRONI kan få folk til å forstå. Ironisk kommunikasjon baseres på forståelsen av den som måtte fatte en setning av ironisk karakter. Forståelsen av ironi er forskjellig, noen blir lett provosert når ironi brukes i forklaring av grunn til forbannelse, eller som en mer kynisk og utspekulert vei, gi et kompliment mens du egentlig ikke liker personen.

Oppfattelsen av hva jeg har skrevet i 2005, er vag, hos dere alle. Mine tidligere venner, vet hva jeg har skrevet, jeg gidder ikke nevne navn, for jeg kommer aldri til å tilgi de, de er som pesten å beregne for meg, og de er også grunnen til at planenen og "the bulletproof manuscript" er skuddsikkert på den måten at jeg og andre er avhengig av deres tilståelse og innrømmelse av digital kriminalitet og også å sette verden i større fare enn før, og også å skape en enda større kløft mellom kristendom og islam, enn før, også mellom fattig og rik, ensom og sosial.

Den neste Presidenten i USA kan bli Jeb Bush, Sarah Pailin, eller kanskje Mitt Romney igjen? Hvem burde vunnet istedet for Barrack Obama? Jeg skrev i min vilje at jeg ønsket en kvinnelig President, eller velge en svart en hvis de var folkene bak flere av terroristangrepene jeg hadde skrevet om kunne/ville skje. Det er det som er sannheten, og jeg vet at ledelsen i mitt lille land har blitt lurt av store internasjonale aktører, både private og offentlige instanser er inne i spillet, mer eller mindre uvitende.

Min anelse, som det desverre bare blir til, siden ingen kommer med et eneste bevis på at manuskriptet eksisterer, er at de vil gå den gale veien, med deg, med meg og med alle sammen, det er det som er poenget bak min årelange hamring til deg, du, dere og alle sammen.

Du og dere velger å overse og kommentere ett hvert forsøk på kommunikasjon angående mitt document, fra 2005.

Jeg velger å ignorere dere, som dere ignorerer meg, og for en kjærlighet det ble(IR), og takk skal du ha for å putte meg i kategorien "DRITTSEKK" når begynnelsen, var "DRITTSEKKER" som overvåket min PC i 2005, samt "DRITTSEKK" utførelsen dere lener dere på. (IR) Som om jeg skulle være drittsekken i en årelang kamp for å bli kvitt "Stalking" aktivitet og mental misshandling av meg, og tilgi de for å å ikke gi meg penger for å ha skrevet hva jeg skrev engang. De var jo deres forbannede overvåkning som førte til at manuskriptet ble laget, men oppførselen til de som holder på plager vettet av meg, og hvis det er noen grepa folk der ute som har peiling på hacking data overvåkning etc, så vil jeg gjerne ha din hjelp, jeg finner ingen som kan hjelpe meg med dette.

Lavpanna apekattstreker er jeg drittlei av, og jeg håper de skyldige blir tatt endag, og at deres folk får et hælvete uten sidestykke i historien, det være seg enten kristen eller muslimsk avstamning.

Godt Gnytt ÅR - YOU DICKHEAD!! STALKING FUCKFACE!!!


0 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.