Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

katteklubben

Klubbeier: Vildkatten

For oss som elsker og res... 

ingen beskrivelse

KvinneMagasinet

Klubbeier: Lene

Http://www.kvinnemagasine... 

Kjære "menn" og gutter

Kjære "menn" og gutter

 

Penisfiksering 

ingen beskrivelse sorrina7 år siden

  Ærede gutter og "menn", ja jeg skriver menn i hermetegn, fordi dette innlegget gjelder ikke ekte menn. :-)


Hva er greia med at så mange av dere poster bilde av kølla deres!? 
Jeg får OFTE meldinger i innboksen min med setninger som "kan du mobbe meg for at jeg har liten tiss?" " jeg skulle ønske jeg hadde deg i senga her hos meg..... bla bla bla kølla mi er 20 cm lang osv".

Hva er det med "menn" om dagen? 
Har alle blitt helt penisfikserte? 


Skjerp dere! 

Selvsagt har den noe å si, men det er ikke slik at vi jenter/ damer velger menn etter størrelsen på junior. Vær fornøyd med den. Den er det den er, og det er helt ok!

Når man til og med ser bilder hvor den er redigert og det ser ut som den er 50cm pluss, har det gått for langt! Ingen har en naturlig penis på 50cm, og godt er det! Du trenger ikke å ha en doning på 20cm for å være bra nok heller. Noen liker store, andre liker små, og de aller fleste liker noe midt i mellom. Men dere  trenger ikke poste bilder, snakke om den på første melding eller sende den på første snap. 

Helt ærlig, så dreper det spenningen! 
Det er greit å vise interesse, men desperasjon er bare turn off!

Så plis, hold den i buksa. Hvis jenta liker deg, så tro meg hun kommer til å hinte om hva hun vil ha, men inntil da, hold den for deg selv. ;-) 

Det er sikkert noen her som er uenig og misliker det jeg har skrevet her, men før du poster negative kommentarer bør du gå inn i deg selv og sjekke din egen profil! 

Jeg skriver ikke dette innlegget for å kritisere, men fordi jeg synes det er trist at det er så mange menn her som kjenner på denne usikkerheten. 

Helt til slutt vil jeg nevne at ekte menn gjør ikke slikt som dette. De er sikre på seg selv og har ikke behov for å ta bilder av penisen sin og vise den fram for alle og en hver. Han vet med seg selv at den er bra nok som den er, og det er SEXY, uansett størrelse!

Skriv gjerne kommentarer, og hva du synes om innlegget. 
:-)


19 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.