Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

SexyLiving-treff

Klubbeier: Mayken

En klubb for oss som like... 

ingen beskrivelse

Big_and_Beautifu...

Klubbeier: Trancy

Store flotte damer, og me... 

Noe å le av på morgenkvisten

Noe å le av på morgenkvisten

 

Alltid godt å starte dagen med ett smil ;) 

ingen beskrivelse Redmix801 tiår siden

En nordlending kom stormende inn på gourmet-restauranten og sa til hovmesteren:
- Æ ønske å inngå et væddemål med dæ . Du gir meg 3 retta + vin.Klare æ fortæl dæ ka du har servert, spise æ gratis, hvis ikke betal æ dobbelt pris.

Dette syntes hovmesteren hørte spennende ut og aksepterte veddemålet. Han gikk ut på kjøkkenet, serverte kunden forretten, og var spent på hva kunden sa.

- Æ har spist en nydelig gnu-filet, overøst med kjorvelsaus med 2 buljongterninger. Til drikke fekk æ en Chateau Lacoste 1962.

Til hovmesteren store forbauselse var dette riktig. Han måtte sette gjesten på en skikkelig prøve. Etter hovedretten sa kunden:
- Du e ein luring du, men det herre va indrefilet av Alligator fra dein væstre del av Australia. Sausen var utspedd med yakokse-fett. Nydelig. Potetan dæm kom fra Frosta. Vinen de va ein Chateau Briand 1936.

Hovmesteren ble nå virkelig fortvilet. Dette var også helt riktig. Og nå var det bare desserten igjen. Hovmesteren gikk inn på kjøkkenet. Tok en banan og skrelte den, gikk deretter bort til hun som stod i oppvasken og stakk bananen godt oppunder både skjørt og det som mere var. La den så på et fat og helte sjokoladesaus over og bar den deretter ut til gjesten.

- Ja, sa gjesten, æ ser det e banan med sjokkoladesaus.
Han tok en bit, smakte, slikket seg om munnen og utbrøt:
- Dævven, jobbe ho Bente her ?


14 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.