Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Poesi

Klubbeier: Taiki

För alla som älskar att s... 

ingen beskrivelse

Finnmark

Klubbeier: Lene

Klubben for de nordligste... 

Blow me, baby

Blow me, baby

 

Var ute på Smuget med gutta i helgen. Stemningen var høy, og det var flust av damer der. Spana gulvet, og fant ei søt lita mørkhåret snelle. 

ingen beskrivelse Asmodai1 tiår siden

Hun skilte seg ikke ut utseendemessig. Standard vare til standard pris. Men hun lyste av den usikkerheten som tyder på at hun ikke er så ofte på byen. Lett bytte.

 

Som oftest ei småbarnsmor  fra drabantbyen som for en gangs skyld har lagt igjen småbarn og mann hjemme for å feste med venninnene. Hvem faen er ellers så dumme at de går på det drittstedet Smuget. Stedet er jo oversvømt av turister, eller haier som meg, på jakt etter enkle bytter som henne.

 

Kjendisfaktor sier du? De kjendistrynene du ser der er den mest alkoholiserte typen som selger troverdigheten sin for gratis øl. Men nok om de taperne.

 

Starter å danse litt unna, mens jeg later som jeg overser henne. Jeg tar aldri initiativet sånn med en gang. Det er alltid en annen idiot som prøver seg først, gjør en feil, og åpner en mulighet. Så også nå.

 

Turistduden i Dressmandress, en krøllete skjorte rett fra bunnen av kofferten, og en promille på grensen til prosenter kommer til unnsetning. Brysk og tøff, og ikke i stand til stå på beina, men mellom beina hennes er han sikker på han skal komme seg i løpet av natten.

 

Jeg lar han plage henne litt først. Det er alltid gøy å leke ridder, når man egentlig er en større ulv enn den umiddelbare faren. Det å få han unna er ikke noe stort problem, uansett hvor drita han var så han vel at det var bedre med en såret stolthet enn en brukket nese.

 

Hun takker. Jeg spanderer en øl, og spillet er i gang. Hun forteller villig vekk. Gift med barndomskjæresten, fra Ski, et barn, blablabla. Er verken første eller siste gang jeg hører den storyen fortalt.

 

En hyggelig kveld med hyggelig selskap. Er ikke så galt bare det, men jeg vil noe mer. Har ikke spilt dette spillet for å ende opp uten den store prisen. Hun vet. Jeg kan se hun tenker, jeg kan se hun har lyst, men samvittigheten taler i mot det hun har tenkt til å gjøre. Jeg har ikke hastverk. Jeg kan vente.

 

De siste dansene lover noe mer, spesielt etter at venninnene gikk hjem til mann og barn. Hun vil mer enn hun liker å innrømme for seg selv. Hun gir seg hen. Litt etter litt.

 

Når lysene blir tent, og det store øyeblikket er kommet sier hun at hun ikke kan bli med meg hjem, mann og barn venter. Men hun vil gi meg noe, og tar meg med opp i skråningen ved

Akershus festning og gir meg en blow-job som takk for hjelpen.

 

The beginning of a beatiful friendship.10 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.