Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Dana

Klubbeier: Vanity

Åndelighet på alle plan. ... 

ingen beskrivelse

festivalklubben

Klubbeier: ruder

Dra på festival,ha det hy... 

Min ville natt

Min ville natt

 

Våknet i sjutiden med musa i hånda og skjønte at jeg slett ikke hadde drømt. Det hadde gått vilt for seg. Tre gjester i senga er i overkant for meg... 

ingen beskrivelse IngenEngel1 tiår siden

Egentlig hadde jeg tenkt å hygge meg med en god påskekrim, men sant og si så var jeg både ensom og småfrossen så da den unge herren sang vakre hese toner var jeg ikke vond å be. Lukket opp og slapp han inn. Ja ikke bare han, men de to kameratene hans også.


Til å begynne med var det greit. De la seg til rette og sovnet alle tre. Selv om to av dem snorket og lå sånn at jeg ikke fikk beveget bena, så var jeg trøtt og sovnet likevel.


I halvørska våknet jeg at noen dyttet noe fuktig bort i ryggen min. Jeg mumlet "ikke nå" og slumret videre. Prøvde i hvert fall, men han ga seg ikke så jeg strakk hånda bak meg og fikk en gave. Min respons var nok ikke tilfredsstillende, så han begynte å åle seg langs sengekanten, sidelengs på alle fire. Jeg prøvde fortsatt å få sove igjen.Plutselig våknet jeg av at den hyperaktive med pornopungen ålte seg under stretchlakenet mens de to andre prøvde å fange han. Jeg ble sur, truet med troll og nisser, men orket ikke stikke tærne utenfor dynekanten for å kaste dem ut av soverommet. Rullet meg inn i dyna og slumret videre, men bråvåknet av at det plutselig ble kupert terreng i madrassen. To av dem var, antakelig på musejakt, var i full vigør under overmadrassen, mens tredjemann holdt utkikk etter noe i vinduet.


Da hadde jeg fått nok. Dyttet dem ut og smalt igjen soveromsdøra og slumret videre i dyna som fortsatt var varm. Våknet som sagt i sjutiden. Lurte på om jeg egentlig hadde drømt alt sammen, men så åpnet jeg hånda og så den lurvete musa med skranglelyder. Gaven fra lille nykastrerte tenåringspus som sliter med overskuddshormoner. I en alder av 7 måneder har han skjønt hvem som er sjefen (over kjøleskapet) og prøver å innynde seg. Matmors hjerte blir stort og svulmende. Jeg sovnet smilende og våknet i en litt mer passende tid for frokost.


Selvsagt fikk han halvparten av roastbiffen (de to andre liker ikke). Deretter oppdaget jeg at han hadde vasset i dusjkabinettet og rullet seg i sengen min etterpå. Miiiw-miip sier han, og er øyeblikkelig tilgitt...men jeg skjønner hvorfor de andre to har festet hver sin hvite frottéklut til vaiende haler og har søkt tilflukt i sofahjørnet. Gjør plass til meg gutter, skal bare en tur på butikken etter mer roastbiff til sjefen først...


8 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.