Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Kroppskunst

Klubbeier: Aryn

Klubben for oss med inter... 

ingen beskrivelse

Snapchat18pluss

Klubbeier: The1Stig

Snapchat er moro, underho... 

Det beste i livet er gratis

Det beste i livet er gratis

 

Den som gir mest er den som er rikest.
Takk til alle her som gjør Sexyliving til et fantastisk sted å være.  

ingen beskrivelse Indie1 tiår siden

Vi er mer velstående enn noen gang, men har aldri vært mer ulykkelige. Vi er av de som bruker mest penger på helse per innbygger, men ligger på verdenstoppen når det gjelder selvmord blandt unge. Vi har aldri vært så rike på materielle goder, men så fattige på ånderlige verdier.

 

Reis til et av de minst utviklede land i verden og sett deg på en buss. Hvor mange har du pratet med før du går av bussen? Sett deg på en buss i Norge. Hvor mange timer har det gått før du har sagt "hei" ti den som sitter ved siden av deg? Hvor ofte blir du kjent med folk i butikken?

 

Det som har slått meg gang på gang når jeg har vært ute og reist, er den varme gjestfriheten jeg har møtt over alt. Jeg lurer på hvor mange turister som kommer til Norge som faktisk blir invitert i norske hjem på middag, tatt med på en sightseeing i byen, invitert med inn i vennegjengen når de skal å byen...Det finnes land i verden hvor dette er en naturlig del av kulturen, og det er balsam for sjelen for den som kommer fra et av verdens kjøligste land. 

 

Å bli kjent med en fremmed kultur, er ikke bare en utrolig fin opplevelse i seg selv. Det er også starten på en lang reise innover i deg selv. For det er i møte med fremmed kultur vi lærer å se vår egen kultur i forhold til andre.

 

Blandt de fundalmentale forskjellene som skiller oss fra de minst moderne kulturene i verden, er verdisynet på materielle goder. I vår del av verden er det status å ha mest mulig. Det finnes samfunn i verden hvor den som gir mes, også er rikest og blir sett opp til. Er det ikke slik at vi helst vil invistere minst mulig og ha mest mulig tilbake også når det gjelder relasjoner til andre mennesker...?

 

Backpackere og eventyrere reise i måndesvis og gjør dette til en livsstil i flere år. Kanskje er det søken etter ånderlighet som driver den. Jeg vet i allefall at har du først opplevd en slik kultur, er det eneste du ønsker å oppleve det igjen. Og det er nettopp derfor jeg trives så godt på Sexyliving. Dette er et varmt og inkluderende samfunn med stor takhøyde. Ros og komplimenter sitter løst, og jeg elsker det. Hvor andre steder møter man mennesker som er så rause og gir så mye av seg selv til mennesker man knapt kjenner...?

 

Kanskje trenger man ikke reise utenlands for å oppleve en slik varm og gjestfri kultur likevel...

 

Takk til alle dere som gjør Sexyliving til et fantastisk sted å være!

:)


31 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.