Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Reisefølge

Klubbeier: Lozano29

Ønsker du å prate med rei... 

Fant ikke bildet

KinoElskere

Klubbeier: Onico

Klubben for oss som liker... 

Hobbyhingst ser på fenomenet kvinnen.........

Hobbyhingst ser på fenomenet kvinnen.........

 

Her kommer et nytt innlegg om mitt favoritt-tema, kvinner. Kvinner er rare. Kvinner er søte. Kvinner er snobbete. Kvinner er livet (og døden)..... 

ingen beskrivelse hobbyhingst1 tiår siden

Kvinnen elsker simpelthen å handle. Det er det eneste området her i verden der hun føler at hun har 100% kontroll.

Kvinnen elsker et "godt kjøp". Spørsmålet om hvorvidt hun trenger det eller ei, er irrelevant, så det unnlater man helst å spørre om.

Kvinnen har aldri noe "å ha på seg". Henled aldri oppmerksomheten på hyllemeterne med klær i klesskapet hennes; - du "vil aldri forstå" uansett.

Kvinnen trenger å gråte, men de vil aldri gjøre det hvis de ikke er 100% sikker på at en mann kan høre dem.

Kvinnen vil alltid stille spørsmål som ikke kan besvares med logiske svar, i et forsøk på å få menn til å føle seg skyldige.

Kvinnen elsker å prate selv om de ikke har noe fornuftig å si.

Kvinnen hater alle insekter. Selv de sterkeste blant dem behøver en mann i nærheten så snart det dukker opp en edderkopp eller en veps.

Kvinnen kan ikke holde på hemmeligheter. Å bære på en hemmelighet tærer opp kvinnen innvendig, og hun må dele den med "bare" et par-tre venninner.

Kvinnen går alltid på offentlig toaletter i følge med andre kvinner. Det gir dem en ekstra sjanse til å høre sladder.

Kvinnen kan aldri motstå fristelsen til å ta en ringende telefon, uansett hva hun måtte holde på med.

Kvinnen vil aldri forstå hvorfor menn elsker leketøy. Menn derimot vet at de ikke ville ha behov for leketøy dersom kvinnen hadde hatt en "av/på"-knapp.


Kvinnen har stående minst tre forskjellige flasker sjampo og to forskjellige balsamflasker i dusjen. De er årsaken til at det lukter som en regnskog på badet etter at kvinnen har dusjet.

Når en mann skal på en liten 7-dagers tur, pakker han klær for 5 dager, og bruker gjerne samme plagg flere ganger i løpet av turen. Kvinnen vil medbringe minst 21 forskjellige antrekk, fordi hun kan aldri vite hva hun føler for å ha på seg fra dag til dag.

Kvinnen børster håret før hun legger seg.

Kvinnen vet generelt ingen verdens ting om biler!

Gjennomsnittlig antall feminine artikler på et baderom er 437. En mann er ikke i stand til å identifisere mer enn et fåtall av disse artiklene.

Kvinnen vil kjøre flere mil ekstra for å unngå å kjøre seg vill på en snarvei.

Alle kvinner er overvektige pr. definisjon. Gjør klokt i å ALDRI motsi dem på dette punktet.

Kvinnen vil IKKE ha et ærlig svar på spørsmålet "Hvordan ser jeg ut?", men du skal lyve på en ærlig måte.

Kvinner trenger å vite at det finnes dem som har det verre enn dem selv. Det er derfor såpeoperaer og talkshows som Oprah Winfrey og Ricki Lake er så populære.

Kvinner elsker å prate i telefonen. En kvinne kan komme hjem fra et to-ukers besøk hos en venninne, for så i det øyeblikket hun kommer inn i hjemlige omgivelser, ringe til samme venninne for så å prate med henne i flere timer.

En kvinne kler seg pent og ordentlig for å gå å handle, vanne blomstene, bære ut søppelet, svare i telefonen, lese en bok eller hente posten.

Uttrykket "Det er ingenting" har en helt annen mening dersom en kvinne sier det i motsetning til at en mann skulle si det.

Dersom en kvinne blir stoppet i fartskontroll, kan hun ved å lage en sexy trutmunn slippe å få bot. Samme utførte handling fra en manns side vil få ham arrestert.
Men søte er de uansett......


4 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.