Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Minecraft

Klubbeier: Brainader

Gruppe for de som spiller... 

Fant ikke bildet

GameCommunity

Klubbeier: RuneNorse

"the nerd herd!" et sted ... 

Gudene må ha det morsomt!!

Gudene må ha det morsomt!!

 

Det er det jeg sier... Det er ikke alltid din beste fiende som har skylden, kanskje din verste venn som morer seg? Hais kjeder seg aldri så lite! 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

I hele mitt liv har jeg vært forfulgt av uhell, noen små, men en del store også. Alle unger har jo sin verste skadeperiode fra de er 1-22 år. Men det er jo ikke bare skader som er problemet for en superdistrè lesjing.

For jeg mener, uhell do happens.


Når noen har hatt et uhell, er det noen som sier "Det var som djevelen selv var der og pirket på meg". Vel, nå skal jeg fortelle deg litt om hvem som har skylda.


Se for dere et rundt bord, hvor det sitter en bønsj med folk rundt. Men er det folk? De er kledd så rart, i hvite kjoler ...ja, ok, kjortel...og ellers det man skulle finne på bruktmarked i Burma. Det er navn på stolene. La oss ta en titt på de navnene:


*Trommesolo*


Sjefen sjøl: Gud. Han sitter på enden....av det runde bordet....

Ved siden av han igjen: Afrodite

Videre går vi til: Zevs

...som igjen titter på Odin. Odin er frustrert fordi hans livvakt Tor har glemt igjen hammeren sin.

Det står noen lugubre karer i hjørnet og ser på dem. Den ene har en lang kappe, med ei hette over seg. Den andre er helt rød i ansiktet og har horn på størrelse med skoa mine (og det er ingen spøk, man kan kverke en bøffel med slike) og den siste er en blå dude, med en blå flamme stikkende opp av hue. (Lurer på hva han har røkt...)

Med ett kommer en spinkel tass løpende inn med en dukke. Han puster, peser, hviner og skriker som en premenstruell volvo stasjonsvogn med avgått viftereim.

- JEG FANT DEN!! PAPPA, JEG FANT DEN!!!


Gud kikker opp på denne rare skapningen og utbryter

- JØSS! Men hva med det andre??


Skapningen, som visstnok heter noe på J tar frem en bønsj med spiker, en bitteliten spikerpistol og en haug av brannfarlige saker. Men det rare er at han begynner å kle av dukken.

Gud ser på de andre rundt bordet, før han sier:


- Se nå...hihihihi (merk den feminine latteren)


Han kler av dukken helt, og slipper den ned på bordet. Med ett kommer en 50" LCD skjerm ut av veggen, og bildet av en småpjusket gutt på omkring 12 år kommer til synet. Han er helt naken og går bort til en dør. Han går ut hvor han blir møtt av dyp, men ikke altfor dyp (husk alderen) latterbrøl. Han har gått ut naken i svømmebassenget på skolen! *Klask i panna*


Gud begynner å fnise og humre så det knirker godt i stolen.

Afrodite: Nei seeeee så søt og ikke minst liiiiten! Og gutten også da.

Gutten begynner å gå bort til en annen dør, helt i fortvilelse. Han lukker opp døren og løper inn. Igjen møtt av komiske ansiktsuttrykk. Han har gått i feil garderobe.

Jeg tipper den lille gutten tenker så mye som et smart "DOH!!".

Afrodite tar tak i en annen dukke, denne gangen ei jente og slipper den ned i bordet. Ene jenta på tvskjermen går mot gutten og tar han på tissen.

Jente: Den var rar....hvorfor har du en rar ting?


Nå begynner både Odin og Zevs å le godt, og han karen som visstnok begynner på J fniser seg av stolen så kjolen ...jaaa ok, kjortelen!! Uansett, så det gylne snitt blir ikke fullt så gyllent lenger. Hørt om undertøy, J??


Så blir skjermen svart.... Gud finner frem et verktøy ut av boksen han spinkle fyren kom med. Han plasserer det i hendene på dukken.

Så kommer bildet tilbake. Gutten er hjemme, og har et eller annet verktøy i hendene. Han lister seg stille bort til et verksted og setter seg ned på en slags pall. Gud dytter litt på hodet til dukken, og gutten ser opp. Gud retter litt på verktøyet og trykker av med sine tykke fingre. En hypersonarisk lyd knuser tven og alle rundt bordet braser ut i eksepsjonell høy og rungende latterkick.

Da kommer de lugubre fyrene fram fra hjørnet og står med armene i kors og ser berre oppgitt og sinte ut. Den røde fyren med hornene sier med en skarp, lesbende stemme, men slapt håndledd:


- Oookei, det der var bare pur ondskap!!

 

Det er det jeg sier... Det er ikke alltid din beste fiende som har skylden, kanskje din verste venn som morer seg?


2 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.