Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Er-du-erfaren-ma...

Klubbeier: Noora

For oss jenter som ikke g... 

ingen beskrivelse

Datingservice

Klubbeier: Nemi

Hvordan bli en superdater... 

Varm sjokoladefondant

Varm sjokoladefondant

 

ADVARSEL:
Sjokoladefondant er sterkt vanedannende og lages på eget ansvar....
;) 

ingen beskrivelse Indie1 tiår siden

300 g mørk sjokolade
250 g meierismør
2 dl sukker
5 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker


Smelt smør og sjokolade.
Rør inn sukker og avkjøl litt.
Rør inn ett og ett egg av gangen og tilsett det tørre.
Fordel røren i creme brulee former.

Brødformer kan også brukes. Det gir mere flytende sjokolade inni.

Stekes ved 180C i 30 - 35 minutter midt i ovnen.
Fondanten skal være flytende inni.
Jeg står tett ved ham mens han rører ett og ett egg oppe i den flytende sjokoladeblandingen. Det dufter himmelsk og jeg bøyer meg litt frem over bollen og snuser inn den velduftende aromaen. Jeg visste ikke at sjokolade kunne lukte så godt..."Kan jeg smake?" spør jeg og smiler litt. "Ja visst", sier han. Jeg lar pekefingeren gli langs innsiden av kanten på bollen og kjenner den varme sjokoladesausen renne nedover. Så stikker jeg fingeren i munnen og mmmmm!!! Herregud, noe så fantastisk godt! Jeg trenger ikke si noe mere enn "Mmmm", og han smiler. Så dypper han også fingeren ned i den himmelske blandingen og stikker fingeren i munnen. Jeg står bare og iakttar ham mens han suger fingeneren ren.


"Visste du at sjokolade fremmer sexlysten?" spør jeg, litt sånn tilfeldig. Han snur seg mot meg og det glimter i øynene hans. Selvsagt vet han det. Kjøkkenet er lite og vi står så tett vi kan uten å røre hverandre. Kan han føle meg? Han er vakker, denne mannen, og alt jeg har lyst til, er å stryke ham nedover ryggen og trykke han tett, tett inntil meg...  Vi har ikke berørt hverandre og jeg vil ikke virke påtrengende, så i stede begynner jeg å bable om den salige kombianasjonen av sjokolade, jordbær og champagne...Som om det gjør saken bedre... Jeg finner bare ikke noe annet tema å prate om. Minuttene tikker. Jeg merker at det blir vanskelig å tenke på noe annet enn mannen som står så tett ved siden av meg at jeg kan kjenne varmen fra kroppen hans. Hans nakene hud mot min....Jeg fantaserer og jeg merker at jeg nesten blir sjenert, så jeg forsøker å dreie fokuset på noe annet.


Etter en halv time sitter vi i hver vår sofaende og nyter den renndende, varme sjokoladen. Det er noe av det beste jeg har smakt noen sinne! Jeg mmm`er i meg sjokolade til jeg får vondt i magen og må ta en pause. Jeg lener meg tilbake og legger en hånd over magen. Han har også satt seg tilbake og jeg kan høre pusten hans. Han har nesten ikke sett på meg mens vi har sittet der med desserten og jeg vet nesten ikke hva jeg skal tro..."Har du vondt i magen?" sier han og snur seg mot meg. "Ja, jeg har spist fo mye," sier jeg. "Du lager alt for god mat." Han smiler og setter seg litt nærmere. Legger en hånd på magen min og stryker forsiktig. Jeg ser litt overrasket på ham og smiler tilbake.

Og det er alt som skal til...


Jeg blir enda varm når jeg tenker på den kvelden.

Som sagt, sjokoladefondant lages på eget ansvar...74 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.