Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Par2

Klubbeier: ChubbyMe

Gruppa for jenter som søk... 

ingen beskrivelse

Kroppskunst

Klubbeier: Aryn

Klubben for oss med inter... 

Våryrhet gone bad ?

Våryrhet gone bad ?

 

Noen blir våryre og oppstemte... andre blir motsatt 

ingen beskrivelse minienthe1 tiår siden

Sitter og funderer over dette med våryrhet, fenomenet er jo behørlig diskutert i flere kanaler men det som slår meg er at de fleste viser en form for glede over dette. Jeg gjør ikke det... det slår aldri feil, hver eneste vår når varmen kommer i luften og hestehoven dukker opp så blir jeg smådeppa og til tider litt asosial. Jeg trekker meg unna det sosiale og vil helst bare være i fred.


Jeg blir helt uggen av å se folk fly rundt og småsnuske på hverandre, kanskje det minner meg om noe jeg etterhvert tviler på om jeg kan få ? Den logiske siden av meg sier jo at det er rent bullshit men hvor lett er det å overbevise hjernen om det ?

Å stadig få det slengt i trynet at man er god nok til et knull men aldri "offentlig fremvisning" er vondt og det føles ekstra vondt om våren... kanskje fordi det er så mye annen offentlig fremvisning da ?


Jeg er et høst og vintermenneske, gi meg kjølige kvelder og mørke og jeg trives. Mildvær og plantevekst trigger sider av meg jeg helst ikke vil fremvise for jeg er egentlig ingen såkalt "depressiv" person. Heldigvis vet jeg at dette er over om en måneds tid og at jeg har mulighet til å begrave meg i jobb.

Jeg er glad i jobben min... jeg har ikke mulighet til å tenke på personlige ting der, konsentrasjonen må være på topp.


Men tilbake til våryrhet gone bad... er jeg virkelig den eneste som føler det slik ? At ensomheten føles ekstra sterk når folk kryper ut av hus og leiligheter og fremviser sterk tosomhet ?6 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.