Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Finnmark

Klubbeier: Lene

Klubben for de nordligste... 

ingen beskrivelse

Photoshop

Klubbeier: RaRoToNgA

Bruker du photoshop ofte ... 

Jeg skal være forlover, om stortinget gir meg tillatelse.

Jeg skal være forlover, om stortinget gir meg tillatelse.

 

Virrvarr planlegger bryllup, men det er mer politikeravhengig enn hva godt er. 

ingen beskrivelse Virrvarr1 tiår siden

Finnes det egentlig noe mer hyggelig enn å bli invitert ut på cafe av en god venn for å få det fortrolige spørsmålet: «Kunne du tenke deg å være forloveren min?» 

Ikke bare skal min beste venn gifte seg, og jeg kan se frem til detaljplanlegging av hva slags lys og servietter som ser best ut til hvite sommerblomster, om det blir best med lysegrønt eller fiolett som temafarve.

 

I tillegg skal jeg få lov til å mekke utdrikkningslag, holde tale og stå hikstende rørt siden av brudeparet når de sier «ja» til hverandre. 

Overivrig jubler jeg til kameraten min. Selvsagt vil jeg være forlover!

«Rolig, rolig» sier vennen min. Jeg må huske på at dette er avhengig av at loven om kjønnsnøytralt ekteskap går igjennom. 

Og jeg blir sittende med kaffen i halsen og bare «Føkk. Åja. Homser får ikke gifte seg. De inngår partnerskap.»  Jeg hadde helt glemt at for mine kjære to guttevenner var ikke dette en mulighet. 

Såh- det har pent å gå igjennom. For jeg skal være forlover i verdens heftigste bryllup. Politikerne får skjerpe seg.

Si ja- kampanjen ble levert 10. september med over 20.000 underskrifter, og alt fra Høyre til SV er for, med unntak på Krf, Frp og et rungende «tja» fra Senterpartiet.

Vel, jeg kan ikke tro at det ikke blir lov. Partnerskap er et annenrangs ekteskap, og argumentasjonen mot hører hjemme i et bedehus på sørlandet.

Jeg begynner å se på pene kjoler og planlegge utdrikkningslag,
og om det ikke blir noe lov likevel, skal min venn og jeg ha selvsamme utdrikkningslag i hagen til Dagfinn Høybråten. Dere er invitert (c;


9 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.