Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

NudistbyenCapDAg...

Klubbeier: Lene

For de som har eller ønsk... 

ingen beskrivelse

House_of_Reggae

Klubbeier: EnSkrueLøs

Her er det så høyt under ... 

Where is the Love...?

Where is the Love...?

 

Jeg er singel, er du?  

ingen beskrivelse Torny1 tiår siden

Som du vet kan det ofte bli veldig ensomt.. Hvor har så den store kjærligheten tatt veien? Jeg trenger visst all den kjærlighet jeg kan få.

 

Jeg er både kravstor og kresen av meg, men likevel har man begynt å tvile på om det finnes noen for meg der ute. Når jeg treffer gutter har jeg et lite problem, jeg finner alltid noe galt i dem. Men når jeg først da finner en som er helt perfekt for meg, da er han enten kun ute etter sex eller så er jeg kun jenta han har lyst til å pule.. Typisk eller var det skeptisk? Jeg forteller ofte meg selv at jeg ikke må gi opp, han finnes nok der ute. Det er vel det jeg hvertfall prøver å si, eller håper å tenke. Det er ikke alltid like lett. Man tviler veldig ofte.. Og har vel mer eller mindre merst lyst til å gi opp..

 

Jeg leter ikke.. Tar alt som det kommer, og det er noe som alltid har vært viktig for meg. Jeg er verken desperat eller likegyldig, men heller en sak midt i mellom. Jeg håper en dag å møte drømmemannen som får hjerte mitt til å slå et ekstra slag, som får meg til å føle meg bra, føle meg elsket. Det er en drøm jeg lenge har forstått at jeg har. Etter å ha vært singel i 3 og et halvt år så merker man fort at det mangler noen der. Man lever selv i en egen boble, en helt egen verden ute i verden. Hvor enn man går ser man lykkelige par, og føler at man er alene om å ikke ha det så bra av og til.. Men det er nok ikke slik.. Jeg håper uansett at det noen gang kan dukke opp en mann for meg. En som bare kan være min... :D Vi går en fin tid i møte. Sommeren er tiden for kjærlighet, og jeg har tenkt de siste sommerene at jeg ikke vil være alene neste sommer. Jeg håper..

 

Og samtidig ønsker jeg dere alle singel deilige menn en God Sommer ;) (prøver også og flørte litt)


14 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.