Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Norway-Tranny

Klubbeier: Angelica_L

You love us --- we love y... 

ingen beskrivelse

CarolinesVenninn...

Klubbeier: KinkyJustine

Her får du smakebiter på ... 

Stillingsannonse

Stillingsannonse

 

Jobb som kjærring\kjæreste\elsker\nettvenn er ledig fra og med dags dato :) 

ingen beskrivelse Redmix801 tiår siden

Du trenger ikke lete lenger. Her er jeg!


Men siden det ikke er alle som tror på kjærlighet ved første blikk, så får jeg vel skrive litt mer for å dra ut tiden nok til at du faller pladask, men er du tilbakestående og leser sakte er det mulig du sliter. Jeg er en sånn som ikke er lenge på markedet. Blir revet fra hyllene så snart dørene åpner. Og kommer ikke tilbake før jeg evnt kommer frem til at den heldige frøkna ikke fortjener meg.

Liker ikke å skryte av meg selv, men føler det er på sin plass å nenve at benevnelser som "Guds gave til kvinnen" og "det beste som har hendt meg" ikke akkurat er fremmed for meg. Vil du være med på ditt livs reise, så ikke nøl med å ta kontakt. Den som intet våger intet vinner. Og kanskje er DU akkurat det jeg leter etter? Snakker vi lunsj?

Jada jeg er en kunstner på kjøkkenet, jeg behersker også opptil flere instrument (ikke bare blokkfløte som jo alle kan blåse i). Når jeg ikke jobber er jeg endel ute i den herlige naturen, ser etter de damene som skryter av at dem er glad i turer i skog og mark. Med det må jeg si, det er tydelig at de aller fleste av disse sitter hjemme, langt fra skog og mark og venter på svar på kontaktannonsene sine. Har sett flere elger enn jeg har sett damer der ute. Og det er ikke spesielt ofte jeg ser elg for å si det sånn.
Bunad har jeg ikke om ikke sorte klær teller da ;) , og klar for å binde meg og stifte familie og sånn er jeg. Har til og med sett meg ut ett barnesete som passer perfekt til setetrekkene i dame-magneten min.
Men hvorfor leser du her fortsatt?? Knappen for å sende post er jo der oppe! Jeg er på jakt etter min nye x-kjæreste og har ikke hele dagen!


Jeg VET vi snakkes.


1 kommentar
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.