Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

vildkatta

Klubbeier: Vildkatten

Se mine bilder gratis og ... 

ingen beskrivelse

Big_and_Beautifu...

Klubbeier: Trancy

Store flotte damer, og me... 

Hvordan holde mannen unna kjøpedamer....

Hvordan holde mannen unna kjøpedamer....

 

Nå i disse tider da menn kjøper sex som aldri før må vi kvinner innse at vi ikke har skjøttet oppgavene våre som gode hustruer.
 

no description Meg1 tiår siden


Det er en stor nedtur for en mann når vi har blitt så varme i trøya at vi går rundt i joggebukser, usminkede, ustelt hår og tror mannen vår elsker våre personlighet.
Tror du mannen får lyst til å ha sex med deg fordi du har en god og varm personlighet? FEIL!
En mann trenger en kone som steller og legger til rette for ham. MEN ikke en som går rundt uflidd.
Nei en hustru plikter å steller for mannen og se like sexy ut som alle de lekre kvinnene han ser i pornoblader.
Når min mann ligger ubarbert, stinkende med den håreste buken i været på sofaen så tripper jeg rundt han i mitt røde, korte og åletrange lakkskjørt med nettingstrømper og en liten trang topp som får puppene nesten til å komme ut. Ikke minst, jeg går alltid med sko med hæler på minst 10 cm.

Jeg står opp en time før han for å gjøre meg klar til å møte han. Alltid fresh og nystrigla.
Et forhold må jobbes med for å ikke bli kjedelig og forutsigbart. Det er kvinnens plikt!

Mandags kveld sist uke var jeg utkledd som en skolejente med fletter, kort foldeskjørt og hele skoleuniformsgreia. Tirsdag gikk jeg utkledd som en Diva, tungt sminka, sort gjennomsiktig neglisje som viste mitt nyeste undertøy, et sort korsett men tilbehør.
Onsdag var jeg en gothjente, torsdag jeg sykepleier, fredag var jeg luksusprostituert.
Det er ikke alltid han klarer å gjennomføre så mye. Han har en slitsom jobb må vite…derfor er det jeg som står for arbeidet i senga. Men han glimter til av og til da
J


Skjønner dere greia?
Sånn klarer jeg å få min mann unna prostituerte.
Det ligger hardt arbeid bak dette men jeg skjøtter mine plikter. Jeg imøtekommer min manns ønsker. Jeg strekker meg langt for å få forholdet til å fungere, gir han alt han vil ha når han vil ha. Alltid beredt som jeg lærte i speider`n

Kvinner nå til dags tar for lett på dette med forhold, de tror det går av seg selv. Men det gjør det ikke. Det må jobbes, en kvinne må være kreativ. En kvinne plikter til å være både hore og madonna!
Jeg trimmer daglig for å ha samme figur som jeg hadde da han traff meg. At mannen eser ut, er uflidd og ligger på sofaen og fiser er naturlig for en mann. En mann kan føle seg sexy med en mage så stor som en airbag, og kvapsete rumpe og hentesveis som ikke har vært klippet siden 1995.
Sånn er det ikke for oss kvinner. Hvis vi ikke jobber beinhardt for å være sexy og klar for mannen så går han og kjøper seg sex…og det vil vi ikke vel?


P.S. Må legge til at jeg har fått diagnosen utbrent av legen min. Han sier jeg sliter meg ut.

Men hey; hva gjør vi ikke for kjærligheten??

 


48 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.