Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Par2

Klubbeier: ChubbyMe

Gruppa for jenter som søk... 

ingen beskrivelse

LAKENSKREKK

Klubbeier: Vanity

For oss som ikke klarer å... 

Sexy Livings første treff!

Sexy Livings første treff!

 

Onsdag 25. oktober hadde SexyLiving sitt aller første treff. Det ble en fuktig kveld... 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

Det morsomste hadde jo vært å vise til en haug med bilder, men slik ble det ikke - til tross for at flere fotografer var tilstede. Og det var kanskje like greit...

 

Marie_Antoinette, Sofagris, Jan, MrMister, Mayken, FotoLars, Nemi, Licota, peter321, Asmodai og Monjo var de tilstedeværende (ikke gi meg deng om jeg har glemt noen - det er tross alt dagen derpå... ). Og undertegnede da såklart. Tudde stakk også innom en alt for liten tur, med løfter om snarlig vinfyll ved anledning. Den får du ikke snike deg unna Tudde ;o)

 

Vi møttes på Byråkrat midt i Oslo sentrum. Utgangspunktet var Sir Winston, men fotball avlivet kjapt de planene. Det var fuktig allerede da jeg kom, og jeg kom en kort halvtime etter de andre. Nemi hadde åpenbart bestemt seg for å havne på Irish-fylla, og Mayken var også godt i gang med sitt "bli dritings kjempefort"-prosjekt. Det var vel tre stykker som ikke drakk alkohol i går, men jeg skal ikke være så stygg å avsløre hvem (eller kanskje jeg ikke husker, hehe). Jeg forsøkte å ta igjen halvtimen jeg mistet ved å drikke masse hvitvin veldig fort. Det funket. Jeg ble full. Eller rettere sagt dritings.

 

Deilige, herlige mennesker! Alle sammen! Licota og jeg flørtet hemningsløst med Jan, som er en skikkelig ManneMann, men jeg anså det som passende å krype ut av armkroken hans da samboer (min altså) Fotolars dukket opp. Ikke at det gjorde så mye egentlig, og jeg skal nok sørge for å sjarmere ham i senk ved neste anledning. Du er herved advart Jan ;o)

 

Marie_Antoinette viste seg å være en litt sjenert og utrolig vakker ung kvinne! Bildene hennes lyver ikke, så vet dere det :o) Licota var like vakker og skjønn som hun alltid er. Denne ungdommen altså. Og Mayken og Nemi var deilig fulle begge to! De var et vidunderlig syn! Også tok det litt tid før jeg kjente igjen Monjo... plutselig fikk jeg et bilde i hodet "aha, det er deg i kofferten!". Selv om det var en bag. For de av dere som lurer, stikk innom Maykens profil og les innlegget som heter "Flesketur". Monjo finner dere i den røde bag'en. vakre skjønne damer, alle sammen!

 

Og gutta var det jo ikke noe å si på. Sjeldent har man vel vært omringet av så masse deilige menn på én gang!

 

Vel vel. Etter noen timer ute i kulda - ja, for du tror vel ikke røykerne tar hensyn til ikke-røykerne om de skulle være i aldri så mye flertall - med laber service fra en ikke så veldig blid servitrise, bestemte jeg oss for å å dra på Bristol pianobar. Etter dette ble ting litt vagt, men jeg skal gjøre så godt jeg kan...

 

På Bristol falt en del fra tror jeg. Det neste jeg husker er at jeg så avgjort ikke skal hjem. Nei nei! Jeg er ikke trøtt, jeg vil ikke hjem og sove, jeg har sovet hele tre timer, og jeg skulle rekke å bli full (jeg hadde vel ikke helt oppfattet at jeg var det enda). Da var Marie_Antoinette, Sofagris, gubben og jeg de gjenværende (resten av dere; PINGLER!). Vi endte opp på London. Homseklubb for de av dere som ikke vet det. Her ble jeg enda fullere. Jeg husker at jeg gikk i baren for å bestille en whisky (nei, man lærer aldri) hvorpå jeg får en Jack Daniels. "Unnskyld" sa jeg, "jeg bestilte whisky, ikke bourbon". Tanken på det parfymerte skvipet gjorde meg kvalm. Den arrogante fyren bak disken latet som han ikke hørte meg, så jeg måtte gjenta. Jeg påpekte at han kunne spurt hva slags whisky jeg ville ha. Han så surt på meg, helte JD'n møysommelig og fryktelig sakte tilbake i målebegert, for deretter å helle det tilbake på flasken med en trakt. Det tok laaang tid, det var en demonstrasjon "pell deg ut herfra din hetero-bitch!". Det kunne ikke leses mer tydelig. Vel, han dro frem en Glenfiddich, spurte arrogant om den var grei, jeg gadd ikke krangle og nikket bare med hodet. Så heller han jaggu whisky'n oppi SAMME glass uten engang å skylle det først. Herlig, Glenfiddich med eim av Jack Daniels. Litt målløs ble jeg stående å betrakte opptrinnet... men krangling er ikke min sterke side, så jeg tok glasset, smilte strålende til ham og sa "Tuusen takk". Han tok nok hintet.

 

Jaja, jeg gikk hen og ble dritings, og i det vi skulle til å gå (det stengte) fikk jeg det for meg at jeg skulle si ifra til dørvaktene at jeg hadde fått dårlig service. På dette tidspunktet var jeg nok ikke så smart lenger. Så jeg snøvlet i vei, de spurte hvem jeg snakket om, og jeg pekte. "Merkelig" sa de med et hånlig blikk - "han har vi aldri fått klager på før". Jeg begynte vel i grunn å skjelle dem ut. Begge to. Drita Diva på homseklubb skjeller ut dørvaktene. Vakkert! Poesi! Deretter skulle vi videre, fikk jeg det for meg i hvertfall. "Anniken, hør på meg - alt er stengt! Stengt som i ikke åpent! Hele byen er stengt, klokka er tre om natta!", forsøker gubben å forklare. Nei, det forsto jeg svært lite av. Hva hadde vel det med saken å gjøre? Jeg skulle såvisst ikke hjem. Men hjem dro vi da. Angivelig etter at gubben måtte lokke med at det kanskje var whisky hjemme. Jeg antar det var det eneste som funket for å få meg inn i bilen.

 

Vel hjemme holdt jeg på å gå i pølsefella igjen, men gubben gjemte pølsene. Jeg tror faktisk jeg maste om kebeb også. Veggis er noe man kan være når man er edru. Og jeg skulle såvisst ikke legge meg! Jeg var nemlig ikke trøtt! Det gikk under fem minutter så sov jeg som en stein.

 

Takk for en herlig kveld alle sammen! Gleder meg til Danskebåten i Januar! Og da forventer vi å se MANGE flere av dere :o)


123 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.