Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

PåKanten

Klubbeier: adeo_

Dette er en samlig av his... 

ingen beskrivelse

BiWomensBilder

Klubbeier: BiWomen

Laster daglig opp deilige... 

Bryllup - Gift - Poison

Bryllup - Gift - Poison

 

Ordleker er moro men er virkeligheten like spennende? 

ingen beskrivelse Methras1 tiår siden

Jeg kom nettop hjem fra bryllup og det setter igang en masse tanker. Jeg tror jeg er et merkelig, bittert menneske. Synd å si det, men sån er det. Alle skryter det langt opp i skyene men strengt talt er det ikke så spesiellt.

Jaha, da har man kommet i den alderen der vennene dine begyner å komme seg videre i livet, finne "den store kjærligheten" og gifter seg. Og selvsagt er det en selvfølge at du skal være der! Samme hvor langt bort de nå måtte bestemme seg for å ha det. Så... En taxitur, en togtur, to flyturer og en kjøretur på 15 mil i leiebil senere så befiner jeg meg alltså sittende i en sinsykt varm kirke sammen med slekt og venner og et hundretal mygg, i klær man verken kan puste eller røre seg i, omtrent 150 mil fra sengen min hjemme. Kanskje like greit man ikke kan puste for lukten av parfyme slår deg hardere i hodet en tax-free på danskebåten. Presten står og lovpriser Guds styrke og kjærlighetens bånd, mens mine tanker svever videre.

Jeg lurer veldig på hva foreldrene til brudgommen tenker der de sitter på hver sin side av benken. De er skilt og kan knappt være i samme rom uten å slite hverandre i fillebiter. Et under at man ikke hører moren frese der hun sitter. Men selv om det gikk så komplett til dundas med dem selv, så sitter de der naive og blåøyde og forventer seg at sønnen deres skal klare det så få andre klarer. For å ikke prate om brudgommen selv, der han står å lover infor Gud at han skal elske henne til døden skiller dem ad... Et sånt løfte er jo ganske farlig å gi, da det kan gi dem begge motiv til mord. Plutselig om noen år dør en av dem av matforgifting...

Ganske merkelig egentlig at ordet gift både kan oversettes til "married" og "poison". Men det ligger nok noe i det også, og jeg tror nok det er ganske mange som kan si seg enig i det. Noen få klarer faktisk å holde sammen resten av livet, og man burde få dem til å avsløre hemligheten. Den hadde mange betalt dyre penger for.


Ti myggbitt senere, er presten klar med sin tale og kirken er nok ganske mye fuktigere etter x antal liter svette og ca 2 liter tårer fra mor, bestemor, oldemor, søstre, onkel ivar og selvsagt damen som spiller orgel. De har byttet ringer og kysset hverandre for "første gang" infor familie og venner. Vel utenfor kirken står bruden og stråler som en sol mens komplimentene blir øst over henne som bare det. "Så vakker kjole!" "Så vidunderlig du er på håret!" - Jo, hvem som helst blir vidunderlig på håret om man sitter der 3 timer og betaler ca 1000 kr timen for kreasjonen.

Brudgommen får klapp på skuldrene og et hint av panikk syns allerede i øyene hans. Han begyner å inse at "for evig" er ganske lang tid og søsteren til bruden ble sinsykt pen i kort skjørt. Før han rekker å gjøre noe med det hele så blir han dratt avgårde og in i en bil der han holdes i sikker forvaring til middagen. Etter det følger såklart den vanlige listen... Utvannet velkomstdrikk, lunka middag med halvdårlig vin mens man lærer seg å diskutere været på 10 forskjellige måter mellom talene. Nå er jeg ikke den som liker taler mest. Skal man nå holde en tale, så ligger smertegrensen på 5 minutter. Allt over det så mister man konsentrasjonen og risikoen for snorkinger øker kraftig.

Etterhvert som klokken tikker videre så øker alkoholintaket og ting begynner mer og mer å påminne om hvilken som helst annen fest. Onkel ivar bruker duken som servett, noe han glemmer da han skal på toalettet og får med seg tallerkene til halve bordet i det han går ut for å slå en lens. Mor og far finner igjen anledning til å ta opp en eller annen krangel som de ikke var helt ferdig med og en uheldig kommentar får lille runde tante Hilde til å løpe gråtende ut av lokalene. Det hele reddes da musikken begyner å spille og alkoholen påminner om sin danselyst. Selv om folk sin definisjon av ordet "dans" er noe varierende og i noen tilfeller burde de heller avstått.

Senere på kvelden, sittende å prate med en ukjent kvinne med spy i håret og raknede nettingstrømper så får jeg en flashback av studenttiden.


Så dette er alltså hva alle damer gleder seg til hele livet. Pine sine venner og bekjente i en hel dag for å så ha en avansert studentfest. En studentfest der hun krever dyre gaver i tillegg. Nei, jeg er glad jeg er homofil og slipper unna... Eller gjør jeg det?


Det får tiden vise.


29 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.