Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Anime

Klubbeier: Linneafly

Klubben for oss somliker ... 

ingen beskrivelse

Zombies

Klubbeier: LunarProspect0r

Filmer, tv- serier, spill... 

Luremus eller bare savn av ryggrad?

Luremus eller bare savn av ryggrad?

 

Dating har sine fordeler, men helt klart ulemper også. Å bli "lurt" til å tro noe annet en hva som er fakta, er alltid like irriterende... 

ingen beskrivelse Methras1 tiår siden

Dating er en ting som de fleste opplever nå og da. Er man rett for hverandre eller ikke, en prøveperiode liksom. Man kjøper jo tross alt ikke en brukt bil uten å prøvekjøre den først! Første datene med nerver , svette hender og prestasjonsangst etterfulgt av en ganske hendelse løs dyr tid før man blir trygge på hverandre og begyner å se om uvanene og de dårlige sidene til den tiltenkte er å leve med eller ikke. Men etter en periode og du syns alt egentlig går ganske fint, allt kjennes ganske bra faktisk! Eller...?

 

Nå som Internet blomstrer i mer eller mindre hvert eneste hjem har mulighetene til å flørte med flere en 1 person samtidig blitt ekstremt mye lettere. Alle dører åpne, man vill jo ikke risikere å miste et bedre kap en hva man har foran seg for stunden. Når man "bare" dater, så er det tydeligvis lov til å ha flere dater igang samtidig, så lenge ingen merker hva du holder på med, da blir det plutselig månelyst å du sitter gjerne alene med sårt kind, kanskje en blåveis og angrer.

 

Uansett om man har 1 eller 10 dater på gang samtidig, så kan man havne i en situasjon som jeg personlig finner ekstremt irriterende. Ting føles ganske bra og man har gjerne lyst til å ta dette videre. Men dessverre så er man jo ikke alene om dette valget, den andre personen må være med på leken. Og ikke alltid er signalene like lette å tolke. Det kjennes plutselig ut som din radar har blitt forvandlet til en analog bordsantenne og du sitter der helt forvirret. Hva vill han? Har jeg gjort det klart hva jeg vill? Behøver han mer tid? Eller er han kanskje klar? Problematikken her er luremuser og personer som helt savner ryggrad.

 

Luremusen har som oftest sine egne planer bak det hele. Har du en del penger eller bare er ganske spandabel av deg, så er risikoen ganske stor at de bare er ute etter gratis moro med en vandrende lommebok ved sin side. Gratis middag med følgende underholdning er jo fine saker det, men følelser er ute av bildet! Luremusen er også garantert en person som har flere på gang, gjerne noen med mer penger en deg. Har dere spist middag ute flere ganger, sett noen filmer på kino og drukket alt for mange øl ute på byen, og det bare er ditt kort som har blitt slitt... Da er sjansen stor for at du har funnet deg en luremus. Skuffelsen er alltid stor når man plutselig innser at man har blitt utnyttet, og sinnet over dette gjør at det pleier å gå rimelig fort å komme over denne bomturen. Kredittkortet ditt derimot, lider i flere måneder.

 

Den mest irriterende og vanskelige personen å forholde seg til er personen uten ryggrad! Han vet egentlig hva han vill, eller ikke vil i dette tilfellet her. Han er bare for feig til å faktisk få det frem.  At han kan gå oppreist er et under, med så få bein i kroppen burde han ligge som en haug av skinn på bakken! Han leker gjerne med i din flørte lek (han tør ikke annet), men kan også noen ganger, gjerne under innflytelse av kopiøse mengder alkohol, vise tegn til distansering og avvisning. Du er jo så langt inn i spillet at du tar dette som en utfordring, og snart bryter hans mot sammen, og han spiller atter med denne håpløse leken. Under perioden som han bruker for å manne seg opp til å si at han faktisk kanskje ikke er like intressert som det du er, så rekker du å få følelser for han. Nesten uten unntak blir han plutselig veldig opptatt eller bare slutter å svare på SMS og samtaler helt til du blir grøn av uro og søker han opp på andre måter, før du tvinger han til å fortelle hva som er feil. Som oftest følger sånne samtaler med klissete setninger som "Det er ikke deg det er noe feil med..." eller "Vi kan jo fortsette å være venner...?" eller den setningen som absolutt tar kaka "Jeg er ikke bra nok for deg... Du fortjener så mye bedre..."

 

Begge disse personene irriterer meg grenseløst. Luremusene er bare egoistiske, selvsentrerte idioter uten respekt for noen andre en seg selv, og jeg håper de får smake sin egen medisin i fremtiden! Personer uten ryggrad agerer mange ganger av at de er livredde for å såre personer rundt seg, men de burde virkelig ta en liten realitycheck å innse at de sårer folk enda mer gjennom å la ting gå for langt før det uunngåelige skjer og sannheten kommer frem. De tror de er snille og bullshit som det, mens de egentlig er djevelens ukjente barn.


Grow some balls and show some damn respect!


15 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.