Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Battlefieldklubb...

Klubbeier: Thomas605

Battlefield spillere : kl... 

Fant ikke bildet

GameCommunity

Klubbeier: RuneNorse

"the nerd herd!" et sted ... 

Eventyret om den store stygge TG Cupido

Eventyret om den store stygge TG Cupido

 

Det var en gang en liten blondine som skulle forsøke seg på nettets gleder, etter anbefalinger fra "venner" åpnet hun en søt liten profil på cupido.......  

ingen beskrivelse Erica1 tiår siden

hun satt lenge å lurte på hvilket navn hun skulle bruke der inne og kom tilslutt opp med det hun mente bare måtte være henne: Erica!!!!


Profilen ble spikra med hjelp av andre venner som hadde profiler der inne, og etter lenge og vel så såg hun seg fornøyd med resultatet........ der ble mange PM frem og tilbake med andre profiler og etterhvert begynnte hun så smått å delta i diskusjoner på forumet.  Erica er en meget bestemt ung dame, som har meninger om det meste, og skulle der være noe hun ikke er helt sikker på, så later hun bare som hun er det likevel.... liker å sette ting på spissen for å få en morsom meningsutveksling.


Dette nettsamfunnet hadde bestemt seg for at de skulle ha jentetreff i tigerstaden og Erica og vennene pakket koffertene og satte seg glade å fornøyde på flyet..... på Gardermoen ble de hentet av Tante Katt (omskrevet for ikke å tråkke noen på potene) som de overnattet hos. Tante katt var og er alt annet enn en snill og grei tante, men det visste vel ikke Erica og Tomine da!!! Treffet ble nesten en suksess, helt til noen av jentene fikk vite at Tante Katt hadde invitert en av de mannlige profilene til treffet og stod å snakket sammen med denne mannen mens hun fortale hvem vi andre var. Dette laget en dårlig stemning i "samfunnet" og vi som kritiserte at dette var blitt gjort fikk en heller dårlig tid der inne.... dette resulterte i at Ericas tidvis krasse innlegg som til nå bare hadde høstet latter og svak oppgitthet ble sett på som sverting. Da var ikke veien lang til at Erica en dag hun skulle logge på fikk beskje om at:


                                     

Ooops...

Kontoen din er blokkert!


Erica ble selvfølgelig lei seg og henvente seg til O-store TG Cupido!!!!! han hadde ikke noe særlig medynk med henne og men åpnet da profilen igjen etter at Erica hadde bedt fint om unnskyldning for at hun til tider kunne være litt vel ironisk og kverulerende. Beklageligvis for lille Erica varte ikke dette lenge, hver gang der ble en krangel på forum så fikk hun skylden for det, selv om hun var saklig i de få innlegga hun turte poste. men det ble utestengelse igjen og da gikk der en liten faen i den ellers så snille lille blondinen, for når hun ikke fikk svar på hvorfor hun ble kasta ut mens alle andre som hadde svart i tråden fikk bli, begynnte hun bare å lage nye profiler. hun var inne som Erica*, Erica is back, Erica forever, Ericas alterego, Vestlandsporten (fritt oversatt etter vår kongeligehøyets økenavn, sørlangsporten) Inez og når ingenting av dette hjalp så laga hun jammen en manneprofil, men de fant de og.... de hadde rett å slett sperra Ericas ip.adresse!!!!! Ericas venner laga innlegg der de spurte hva som hadde skjedd, men da fikk de stygge PM, som Ericas vennninne Tomine viste til henne der det stod at dersom de skreiv mer om den saken så ble også de kasta ut.....


Der gikk ett år og der gikk ett å ett halvt år, Erica hadde funnet seg vel tilrette på Sexy Living, og siden iflirt etter som det endret navn, og tenkte at tiden gjerne var inne for å se om det gikk an å ha en profil på Cupido også..... Hun skred til verket og laget en enkel profil på navnet Zarina* rett å slett for at hun i sine unge dager hadde hatt en hest med det navnet. Profilen bestod i nøyaktig en uke og 2 dager!!!!!! det vil si at hun pr da hadde hatt to dager på seg til å poste i forum..... ikke var hun særlig ironisk, ikke var hun stygg, og ikke yppet hun til noe som helst bråk, men utestengt var hun uansett!!!!  på nytt fikk hun meldingen:


Ooops...

Kontoen din er blokkert!


Det som forundret henne var at det denne gangen overhodet ikke hadde vært noen som helst grunn for dette, visst det ikke da var Tante Katt som var redd for litt konkuranse da??? kunne det være at hun hadde sprunget til store stygge TG Cupido å sagt at den stygge Erica var tilbake igjen??? eneste måten de kunne finne det ut på var selvsagt med ip-adressen, eller så må rett å slett Erica ha gjort slik ett inntrykk der inne at "alle"kjenner igjen skirvestilen??


Erica gråter ikke denne gangen, for hun har det bedre inne på iflirt, men hun er veldig sinna på Tante Katt, store stygge TG Cupido og alle de andre overløperne der inne..... men har funnet ut at de får bare bli der de er, så slipper hun å ha dem på sin nye lekplass ;-)


og snipp snapp snute så var eventyret om Erica og uhyret ute ;-)13 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.