Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Manillusion

Klubbeier: Manilisen

Manillusion er norges råe... 

ingen beskrivelse

Elektronisk_Kuns...

Klubbeier: Nikko

For deg som lager musikk,... 

Nobody is perfect

Nobody is perfect

 

Man tager hvad man haver...og vips så er man fetishdiva! 

ingen beskrivelse IngenEngel1 tiår siden

I mitt tilfelle var utgangspunktet en kropp som er en halv Barbie høy og minst et par Barbier brei. Velproporsjonert...tja, kjeften er i hvertfall (til tider) like bred som baken.


Jeg har alltid vært en 10-15 cm underlang i forhold til vekta og selvtilliten har til tider vært oppbevart i en sil. Grovmasket sådan. Vis meg et kamera og jeg har søkt tilflukt bak nærmeste gardin, bak en potteplante i palmeklassen, under bordet eller til nød bak fotografen. Her er resultatet av å befinne seg foran en fotograf. En svært dyktig sådan, med tryllestav formet som kamera og en koffert full av tryllestøv i sminkefasong.


Innlegg bilde


Noen vil kanskje hevde at jeg er litt treg av meg. Det kan de nok ha rett i, for jeg brukte ca 43,5 år på å skjønne at livet blir for kjipt om man skal utsette alt man gjerne vil til en dag det passer bedre.


Manilisen ga meg et tupp i riktig retning for en måneds tid siden. Jeg prøvde korsett...igjen...ville ha, igjen..."skulle bare..." først.  Du sier alltid skal bare du, sa Manilisen. Den dagen kjøpte jeg mitt første korsett. Så begynte ballen å rulle, for damer i korsett føler seg helt spesielle må vite.


Jeg slang med leppa til Vanity. Nå har jeg korsett, kan jeg bli diva? (Eh, ja, vi har snakket om det før. Flere ganger. Men jeg "skulle bare" først.) Denne gangen var det annerledes. Plutselig hadde jeg bare kjempelyst. Bli sminket og dollet opp og være sexy dame med stor D.


Flott, sa Vanity og vi avtalte en dato. Den datoen var i går og vi tilbragte 4-5 lattermilde timer i studio. Sminking og skravling og deretter ymse positurer på skyhøye hæler i Vanitys kreative kulisser.


Det var helt herlig. Vanity er en veldig uskummel fotograf som har en avslappende virkning på en nybliven diva. For jammen følte jeg meg som en diva. Skal jeg være helt ærlig, så kjente jeg meg både attraktiv, lekker og sexy...og rundt regnet 90 bilder senere hadde jeg både smilt, ledd og vist tenner på bilder, uten engang å vurdere å gjemme meg noe sted, tvert i mot.


Jeg har glist fra øre til øre i hele dag og kjenner meg som en sommerfugl som har krabbet ut av kokongen. Ennå har jeg bare sett 4 av bildene, men dette er bare helt herlig. Jeg er rett og slett kjempefornøyd med bildene og anbefaler ALLE damer å stille i divakø hos Vanity. Dette er noe for absolutt alle damer uansett størrelse eller utseende, for den kameraformede tryllestaven til Vanity henter fram noe inni deg. På mange måter.


Det sies at man får høre sannheten av barn og fulle folk. Kompisen til poden uttalte i en alder av 8 at jeg var den kuleste gamle røya i gata. Når jeg kjenner etter, så kjenner jeg at han har rett. Det er helt greit å være Nobody, bare man er det på den riktige måten!


Nobody is perfect. JEG er diva Nobody!


...sånn i all beskjedenhet :-)


Innlegg bilde


85 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.