Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

SL-Bar-og-Restau...

Klubbeier: hobbyhingst

Til god mat hører god dri... 

ingen beskrivelse

PRIVAT-IFLIRT-PO...

Klubbeier: Onkel_Sukkerstang

Iflirts egne porrbilder 

Om å sjekke på feil måte….

Om å sjekke på feil måte….

 

En digresjon til MarianToilette’s innlegg om sjekking

 

ingen beskrivelse minienthe1 tiår siden

 

 

Det utviklet seg etter hvert til en liten diskusjon om sjekkemetoder i det innlegget og jeg fikk lyst til å komme med en liten beskrivelse av hvordan dette kan utføres i praksis.

 

For å ta litt bakgrunn først om meg selv… jeg er en person som har en til tider ganske ekstrem psyke og selvtillit. Jeg ser på ingen måte ut som en babe med dertil kropp og alt det der men jeg har utstråling bare jeg gidder og når jeg er i det rette humøret så gidder jeg så absolutt.

Jeg er en person som ofte utstråler dominans og ”makt”, dette merker jeg også ofte når jeg jobber med dyr for det er sjelden jeg må inn i en fight for lederskap… Jeg har jobbet mye med både dyr og mennesker, jeg leser holdninger og kroppsbevegelser temmelig godt og jeg nyter den ”makten” det kan gi meg over personer…. Når jeg gidder.

 

Tro det eller ei men å gå rundt og konstant få visuelle og psykiske inntrykk av personer 24/7 er utrolig slitsomt så jeg har vært nødt til å lære meg selv å koble ut en del av denne evnen.

Men… innimellom så får jeg djevelhorn, det innrømmer jeg gladelig og en ting som nesten garantert gir meg djevelhorn er hvis det kommer en smarting bort og skal forsøke å sjekke meg opp ved hjelp av ”ignoranse/nedrakkingsmetoden” som Fenris beskrev.

 

 

En gang dette skjedde var på et heller velkjent utested i Drammen, småbrun bule med alt mulig rart av mennesker tassende rundt i ymse varianter av beruselse.

 

 

Nuvel, et par gjengangere er det jo alltid på sånne steder og historien handler om en av disse. Kjekk gutt, for all del – klær og sko og mye mulig lommeboken var fullt i orden, problemet var at han var klar over det.

Fyren hadde snodig nok fattet interesse for meg og forsøkte seg på litt ymse varianter av ”sjekking” via ignoranse, pågåenhet, nedrakking, kommentering for å gjøre meg usikker og videre i den dur… need i say at jeg fikk horn i panna ?

 

For logisk nok… hadde han ikke vært interessert i meg så hadde han i utgangspunktet ikke giddet å tatt kontakt, såpass skjønte jeg etter første kommentaren. Ble jo litt nysgjerrig på hva han var ute etter så jeg spilte med og lekte dum og blond (jepp, jeg er kamuflert blondine).

Etter hvert kom det jo tydelig frem at han forsøkte seg på metoden som Fenris beskrev (gjøre jenta usikker for å få henne til å søke anerkjennelse) men problemet var at denne gangen hadde han valgt seriøst feil person å gjøre det mot.

 

Det som er litt artig med den metoden er at hvis man ikke behersker spillet 100 % så er det utrolig lett å snu vinklingen så jegeren etter hvert blir den jagede og full av faen som jeg var så kunne jeg jo ikke dy meg.

 

 

 

 

 

 

 

G: jasså, litt uheldig med klesvalget i dag ? (jeg var sortkledd, korsettopp med utrigning og noe greier)

 

J: jaha ?

 

G: litt mye utringning vel ?

 

J: og det plager deg fordi ?

 

G: øh….

 

Jeg snur meg rundt og fortsetter i den samtalen jeg var i – en null til meg

 

 

Tar vel sånn ca fem minutter så er han der igjen, pågangsmotet skal han ha for

 

G: du vet at du kan friste folk med den utringninga ?

 

J: jepp

 

G: selv om jeg har sett bedre pupper

 

J: he he, ja det har du sikkert

 

G: ja… altså.. eh

 

Under disse latterlige ordutvekslingene så var jeg nøye på å bruke blikkontakt, direkte vurdering av han og hans utseende (noe jeg gjorde veldig synlig) og å utvise en holdning som sa ”ikke gidd å bøll med meg”. Jeg kunne dratt den maks ut og psyket fyren helt ned men så slem er jeg stort sett ikke men jeg var ærlig… alt han sa (bortsett fra at klesvalget mitt var uheldig.. hmpfh) stemte jo. Jeg kan jo ikke nekte hvis han sier han har sett bedre pupper osv så hvorfor skal jeg gidde å påstå noe annet ? hvorfor skal jeg gidde å fyre meg opp eller la en totalt ukjent fyr ødelegge mitt selvbilde ?

 

 

Og sånn fortsatte det litt utover og for hver gang fyren kom tilbake så så vi tydelig at selvtilliten hans hadde ramlet et par hakk og da er vi tilbake til poenget med denne historien.

 

Metoden Fenris beskriver funker sikkert på noen, jeg skal absolutt ikke nekte på det men problemet er når en plutselig opplever at en står i situasjonen selv som en i utgangspunktet hadde planer om å sette motparten i.

Det skal så utrolig lite til å vri om denne metoden og med mindre man er ute etter et kjapt knull så finnes det mye andre metoder som er ti ganger bedre.

Plutselig støter du på feil ”motstander” som totalt snur om planleggingen din og du står med føttene på dypere vann en du trodde var mulig.

 

Skjerpings gutta, legg litt innsats i fremgangsmåten og ikke minst hva første kommentaren blir så kommer dere mye lengre en med metoder som beskrevet ovenfor… og hvem i all verden ønsker et bekjentskap med en person som startet bekjentskapet med å rakke ned på en ?

 

 


15 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.