Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

NudistbyenCapDAg...

Klubbeier: Lene

For de som har eller ønsk... 

ingen beskrivelse

Par

Klubbeier: ChubbyMe

Klubben for par som søker... 

Free hugs

Free hugs

 

Ikke mye er gratis. Men det er en klem. 

ingen beskrivelse Aryn1 tiår siden

Mennesker trenger nærhet. Noen mer enn andre, men alle trenger det. Selv tror jeg sterkt på at en god klem kan kurere det meste. Og kan det ikke kurere, så kan det ihvertfall hjelpe litt. Jeg er ikke sånn veldig touchy-feely person, men vil noen ha en klem, så får de det. Om den så er kort, lang, lett, knusende, trøstende, lattermild... Hvasomhelst! Jeg tror på en god klem, enkelt og greit!

 

For en stund siden så jeg en fyr på tv med et skilt:Innlegg bilde. Han ville gjøre noe for andre og sto på gaten med det skiltet. Mange gikk en lang bue utenom ham, men etterhvert var det flere og flere som kom og gjerne ville ha en klem. Dette har faktisk spredd seg som en farsott over hele verden. Folk hvor som helst kan stå på gaten med et sånt skilt og muntre opp dagen til forbipasserende. Egentlig et genialt konsept, spør du meg

 

Det som slo meg er at alle gjorde det med et smil... Både de som gav og de som fikk. Gå på gaten en vanlig dag, hvor mange smil ser du? Tenk etter... Hvor mye smiler du etter å ha fått en god klem i forhold til en vanlig, grå dag? Om ikke utenpå, så ihvertfall inni deg. Vet ikke hvordan det er med andre, men etter en skikkelig bjørneklem så skinner sola i hjertet mitt uansett hvor grått og trist det er ute. Vi trenger mer positivitet i denne verden! Og ikke mye er gratis, men en klem er det. Dessuten går man rikere fra det. Man får mer av en klem enn man kanskje tenker over.

 

Innlegg bilde

 

Noen mener man kanskje bør ha en 'Free Hug'-dag eller noe i den dur. Jeg sier heller: gjør hver dag til en 'Free Hug'-dag! Gi en klem til en kollega, en venn, dine kjære. Hver dag. Smil er smittsomt. Det er klemmer også. Ikke er det vanskelig heller. Åpne armene, smil, legg armene om den andre og klem til. Og orker du ikke gi, så be om å få en. Har man vært flink med å gi bort noen, så er det som regel lettere å få noen tilbake også når man trenger det.

 

Stor klem til alle en vanlig grå søndag! :)

Innlegg bilde


11 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.