Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Samliv

Klubbeier: Davida

Det angår oss alle! 

Fant ikke bildet

kuker

Klubbeier: singelmannen

Noen som er intressert i ... 

Du er det vakreste som finnes!

Du er det vakreste som finnes!

 

Jeg er helt uten skam i livet, og tar meg derfor den uforskammede frihet å reklamere hemningsløst for min egen nettside! Hvorfor? 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

Fordi budskapet til FetishDivas er kjempeviktig! La meg si det først som sist; FD er en IKKE-kommersiell side, så jeg tjener nada på å markedsføre meg. Jeg har lange ventelister når det gjelder modeller, så dette er heller ikke et forsøk på å kapre nye (selv om du selvfølgelig er hjertelig velkommen til å sende inn en søknad). Jeg brenner dypt og inderlig for sannheten om at ALLE kvinner er like vakre, uten unntak. Jeg misliker bildet media har skapt av hvordan vi "skal" eller "burde" være for å kunne påkoste oss tittelen "lykkelig". Forkastelig! Vi er da likeverdige, for pokker!

 

Er lykke noe man må gjøre seg fortjent til? Nei, selvsagt ikke - det er noe du har KRAV på, og du kan starte her og nå! Lykke fås ikke på resept, selv om noen vil ha oss til å tro det. Ei heller kommer den i form av større pupper via kirurgen, selv om enkelte later til å tro dét også. Nei, nei, nei!

 

Jeg sier ikke at lykke er basert på utseendet, og at man blir et nytt menneske ved å stille opp på sexy bilder. Likevel tør jeg påstå at samtlige av mine modeller har fått et nytt syn på seg selv etter å ha blitt fotografert og publisert på FD, noen har til og med blitt lykkeligere! For den bekreftelsen man får etter et slik "stunt" går dypere enn bare "Åh, så pen du er!". Den gir deg troen på at du kan mestre ting du ikke trodde du kunne, den strekker seg mye lenger, den dype selvtillitten som ligger i deg. Vi hjelper til med å lokke den frem, vi gir deg et lite dytt - resten gjør du selv! Du slutter å bare se "opp" til andre, du innser at du selv er en av "de andre". Du er like bra, like pen, like viktig og like verdig!
I tillegg har FD et unikt miljø som er veldig inkluderende, og det er en fryd å arrangere treff der Divaene møtes!

 

I anledning min hemningsløse og ublyge markedsføring av FD, vil jeg vise dere noen veldig få bilder av et bittelite utvalg av Divaene mine (dette er ingen favorisering, jeg har et svare strev hver gang jeg skal plukke blant hundrevis av vakre bilder). Er de ikke helskjønne??? Kos dere :o)

 

 Se mer på www.fetishdivas.no

Innlegg bilde
Diva Artemis

Innlegg bilde
Caroline Andersen

Innlegg bilde
Diva Grevinnen

Innlegg bilde
Diva Hellma (ja, hun er høygravid)

Innlegg bilde
Diva Huntress

Innlegg bilde
Diva Hurricane

Innlegg bilde
Diva Kaliiha

Innlegg bilde
Isabel Vibe

Innlegg bilde
Diva Foxy

Innlegg bilde

Diva Frost med mann


28 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.