Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Kjæledyr

Klubbeier: Aryn

Alt om kjæledyr. Historie... 

ingen beskrivelse

Big_and_Beautifu...

Klubbeier: Trancy

Store flotte damer, og me... 

Nå er det 190 dager, Hais! Pluss en dag...

Nå er det 190 dager, Hais! Pluss en dag...

 

Rakk jo ikke skrive igår... 

ingen beskrivelse Aryn1 tiår siden

Tar oppfordringen om å skrive min lille versjon av hvordan vi fant hverandre. Tilfeldigheter råder, det er bra sikkert.

Det var treff på Jekylls, og jeg dro dit rett etter jobb, dvs at jeg var der sånn rundt halv elleve på kvelden. Ante ikke hvor stedet var, så jeg sjekket med min gode venn Normans om han kunne møte meg der jeg skulle parkere. Det endte med at Simen kom og møtte meg isteden. Helt greit for min del siden jeg uansett trengte en til å vise meg veien. Og for selv om jeg er tøff, så går jeg ikke alene i byen når det er mørkt.  

Vel fremme er det tjukt med folk. Fra en krok bak et bord dukket det opp en lang staka av en fyr som ville hilse på og ha klem. Hug- o-manic som jeg er, så sa jeg ikke nei takk. Fikk med meg navnet sånn så vidt før han sa han skulle ut og ta litt luft, og stavret seg bort til trappa på krykker. Rakk så vidt å tenke at hårballen var jo egetnlig litt søt også da (og ikke minst: høyere enn meg! Ikke ofte jeg opplever det, gitt) før jeg hørte noe rabalder fra trappa og fryktet han hadde ramlet. Men neida, noen hadde ramlet på ham... Stakkar. Men måtte jo le litt også da.

Innen en knapp time var gått, var Normans på feil side av klokka etter å ha kommet hjem fra utenlandstur samme ettermiddag, og siden jeg hadde lovet å kjøre ham hjem, så måtte jeg jo det. Egentlig like greit, siden jeg skulle tidlig opp neste morgen selv. Utenfor døra møtte vi på fyren med krykkene igjen, og det ble ennå en god klem før vi gikk. Likte denne klemme-fyren, husker jeg at jeg tenkte jeg da jeg dro. 

Tenkte på ham flere ganger iløpet av dagene som kom og gikk. Var innom profilen og kikket litt også, så jo han hadde vært innom meg også. Søt var han, med hårbusten til alle kanter og et aldeles herlig smil. 

Fredagen etter vurderte jeg frem og tilbake om jeg skulle dra på treff eller ei. Sliten etter lang uke på jobb vurderte jeg om jeg skulle orke å ta turen til B&C eller ikke. Men jeg kom til slutt frem til at jeg trengte litt ’fri’ fra det vanlige, kjedelige, og komme mer som den jeg er. Skiftet på jobb og skremte et par ansatte i parkeringshuset på senteret da jeg kom ut, mørkkledd og skummel. Lo litt for meg selv og kom meg av gårde. 

Vel fremme traff jeg igjen mange kjente, og noen nye fjes. Praten gikk og jeg angret ikke på at jeg kom. Krykkefyren var der også, krykkeløs denne gangen. Tenkte å få prøvd å snakket litt mer med ham denne kvelden, så da det ble ledig plass ved siden av meg i soffan, fikk jeg øyekontakt med ham og klappet på den ledige plassen. Han kikket på meg, før han fortsatte å snakke med IngenEngel. Jaja, tenkte jeg og snakket videre med Normans og de andre. Helt til det ble så varmt at jeg måtte ut en tur. Og jammen var han ikke utenfor også og snakket med Helene. 

Enda en klem. Nice. Vi snakket og lo, spesielt av det bildet på mobilen hans… Flere klemmer. Mer nice. Merker jeg liker fyren bedre og bedre, selv om han er langt yngre enn meg. Nåja, hva er alder annet enn tall? Og bestevenninna mi Saphira sier jo stadig at jeg er nærmere 20 enn 30 mellom øra… Uansett, likte klemmene jeg fikk, fikk ennå flere etter at Helene forsvant inn igjen. Kose på!! 


Etter mye prating måtte han hjemover. Jeg måtte inn, jeg frøs, selv om jeg blåste en lang marsj i det akkurat der og da. Jeg fikk kortet hans, og en kjempegod klem før han gikk. Men ikke uten en liten bit av hjertet mitt, en bit jeg merket han hadde fått med seg først da jeg kom hjem. 

Klarte ikke slutte å tenke på ham, heller. Dagen etter hoppet jeg i det og la ham til på msn og sendte han en sms. Etter flere timer på msn likte jeg det jeg så bedre og bedre. Søndagen fant jeg på en liten unnskyldning om noe med en vampyrfilm jeg hadde, og inviterte ham over på filmkveld. Jeg startet uansett sent på mandagen, så om det ble sent, var det ikke krise.

Jeg hentet ham, og vel hjemme ventet kake og film. Filmen har jeg sett så mange ganger før, at om jeg ikke fulgte med på den, så var det ikke så farlig. Fulgte heller med på hva han gjorde. Flyttet litt på meg, og sørget for å sette meg litt nærmere. Planen funket og jeg endte opp i en god armkrok med et hjerte som banket hardt mot ryggen min. Jeg merket han så gjerne ville, men ikke kom så langt som til å kysse meg. Jeg kjente jeg så gjerne ville, og om han ikke bestemte seg snart så ville jeg gjøre det for ham! Noe jeg slapp da han like etterpå forsiktig plantet et kyss ’right on the lips’. Endelig!

Dagen etter kjørte jeg ham på skolen. Jeg kjørte videre på jobb. Ikke at jeg klarte å konsentrere meg så mye om kundene… Alt jeg ville var å se ham igjen. Og kunne knapt vente. 

--xx—

6 måneder er gått allerede. Jeg elsker deg mer og mer for hver dag som går. Underfundig hvordan tilfeldighetene rår over ting. Når man leter minst, dukker det man vil ha opp. Baremin.


18 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.