Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KaraokeKlubben

Klubbeier: ribbes

Karaoke er for alle ! ! ! 

Fant ikke bildet

Kreativitetsklub...

Klubbeier: HAL9000

Klubben for alle som driv... 

Hva skjedde?

Hva skjedde?

 

Foarndring fra SexyLiving til Iflirt. 

ingen beskrivelse sap1 tiår siden

For et års tid siden fikk jeg en invitasjon. Den kom på mail og åpnet opp for uante muligheter for meg, det var en invitasjon til å bli med i SexyLiving. Der møtte jeg nye mennesker, især på chatten. Åpne fordomsfrie mennesker som tok imot andres holdninger med nyskjerrighet, som synes det var spennende å utvide sin horisont. Selv var jeg nok ganske sneversynt på hva jeg synes var riktig, men jammen har jeg forandret meg siden den gang. :) Det har også nettsiden.

 

"I gode gamle dager" (mimre mimre) satt vi mest på chatten. Der ble vi godt kjent med hverandre, og også oppmuntret til å komme på treff. Alle var så positive, glade og kom med gode ord til hverandre, det var rett og slett et hjertevarmt sted å være.

 

Så ble det mindre og mindre chatting, og mer og mer snakk i innleggene. Vi fikk nytt navn, noen forandret litt på profiler.. Men ett eller annet skjedde på veien.

 

Når jeg leser gjennom innleggene synes jeg det til stadighet handler om å dytte på andre sine holdninger. Noen ganger er folk blitt latterliggjort fordi de har prøvd å oppnå kontakt på uønsket måte, andre ganger har det mer blitt antydet at måten man gjør ting på ikke er slik det burde være fordi dette liker vi ikke. Hvem vi er er jeg ikke sikker på.. Men ved å lese gjennom innlegg etter innlegg og lese mer og mer negativitet, ubevisst korrigering og bedrevitenhet lurer jeg veldig på nettopp dette? Hva var det som skjedde? Er det høsten som er kommet over oss? Var alle slik fra starten av og så var det bare jeg som så alt rosenrødt? Trodde liksom jeg så alt rosenrødt nå, jeg. Forelsket som jeg er i Mannen som SexyLiving sjenket meg. :)

Synes det bare er så synd om nettstedet skulle ende med skittkasting og negativitet, som det allerede nå lukter en anelse av. Vi er jo ikke slik, vi?? Eller??


48 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.