Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Latin-amerikansk

Klubbeier: Latino1984

Klubb for de som er eller... 

ingen beskrivelse

KvinneMagasinet

Klubbeier: Lene

Http://www.kvinnemagasine... 

Selger du deg for penger, så er du en hore!

Selger du deg for penger, så er du en hore!

 

Et knippe meninger på en fredag. Bildet er "The Procuress" av Dirck van Baburen" 

ingen beskrivelse DiceMan1 tiår siden

Kan vi være enige om en ting. Dette er ikke politisk korrekt. Dette er en mening. Det kryr av meninger. Her, der, overalt. Det er akkurat som rævhål. De er også overalt. Du har også et. Kanskje du har en selvstendig mening, kanskje ikke? Akkurat det, bryr jeg meg ikke om. Du har ikke fasit, og du sitter ei heller nå og leser fasit. Jeg har den ikke.Selger du deg for penger, så er du en hore. Jeg driter i om du er lykkelig. Du er til salgs. Billig. Jeg er også en hore. Jeg selger meg til jobben for penger. Spørsmålet er om man kan skille mellom de som selger sex eller de som selger sin arbeidskraft. Rent prinsippielt gjør jo vi det samme. Selger for penger.

Du vet ingenting om verden. Nettopp. La det synke inn. Ingenting. Du bor i et lite land, i en fjern rolig del av verden, som resten av planeten knapt nok har hørt om. Når du knapt nok har vært over skigarden og luktet på gresset på den andre siden... Hvordan i helvete kan du da vite noe konstruktivt og mene noe som helst om EU, NATO, Afrika, Asia, flyktinger, USA?

Which reminds me. I våre stooore tabloider vege og blabla har det kommende valget i USA vært årets føljetong. Journalistene oppfører seg som siklende idioter. De driter i sak som aldri før og skildrer hele valgkampen som om det skulle vært en reportasje fra den røde løperen ved Oscar-utdelingen i Hollywood. Hva mener de amerikanske politikerene egentlig? Men de er jo kjendiser. Og vi leser.

Vi leser som fanden leser Bibelen. Bokstavelig. Jeg vet ikke om du er religiøst opptatt eller ikke. Men kan noen forklare meg behovet for å måtte gå ute i samfunnet med store personlige religiøse symboler? I offentlige stillinger? Jada - jeg skriver nå om Hijab. Men likt skal være likt. Jeg liker heller ikke at du flasher ditt søte lille sølvkors eller går med den pizzaskiven på toppen av hodet. Tro kan du gjøre hjemme, på fritiden og i ditt eget gudshus. Du trenger faen meg ikke gjøre det på trikken.

Hvorpå du kanskje sier at om vi ikke hadde hatt trikk, så hadde bilen min kunnet kjøre noen meter til, litt raskere. Jada. Eksos opp i rassen. Min bil, drit i samfunnet og logistikken ved å flytte mange mennesker fra punkt a til b. Så lenge du kan lage den jævla køen i din egen bil. Så er du vel fornøyd? Det skulle vært skuddpremie og saftige avgifter på folk som kjører alene i privatbil inn til storbyer i rushtrafikken.

Det får holde for i dag. Er du ikke fornærmet, stikk innom en annen dag :-p


33 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.