Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

SwingersInnlande...

Klubbeier: SilverYshadoW

Jo mere vi er sammen, jo ... 

ingen beskrivelse

vildkatta

Klubbeier: Vildkatten

Se mine bilder gratis og ... 

Big girls don't cry...

Big girls don't cry...

 

Sies det i sangen, ihvertfall. 

ingen beskrivelse Aryn1 tiår siden

Savn er noe skit. Har skrevet om det før, jeg veit. Men har grunn til å skrive om det igjen. Hais reiste hjem til Lesja idag, og kommer ikke hjem på 5 dager. Er lenge, det! Savner gode, herlige kjærsten min. Han jeg blir bare mer og mer glad i...


Dessuten er Speedy, lillegutten min på 5, blitt syk også. Ikke bare småsyk, men det er mest sannsynlig noe alvorlig. Enten leversvikt, insulinoma ('omvendt' sukkersyke som er vanlig hos eldre ildere) eller lymfekreft. Han har aldri vært syk i hele sitt liv, annet enn at han vært undervektig siden han ble kastrert. Jeg mistet eldstemann Merlin i august til binyrekreft med spredning, en tass som holdt ut til han ble godt over 7. Og nå har Speedy satt igang også. Bare det at han har kommet og lagt seg i fanget mitt for å sove flere ganger de siste par ukene, forteller meg at noe aldeles ikke stemmer. For det har han ikke gjort siden han var liiiten. 


Og nå har jeg ikke lyst til å gå og legge meg heller. Ensomt der på soverommet nå. Godt jeg starter seint på jobb imorra. Jeg er bekymret for Speedy, og savnet etter Merlin sitter like under overflaten ennå. Og nå er jeg alene de neste dagene også. Ikke særlig morro.


It's time to be

a big girl now.


And big girls don't cry...


Faen... 


15 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.