Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

House_of_Reggae

Klubbeier: EnSkrueLøs

Her er det så høyt under ... 

Fant ikke bildet

GameCommunity

Klubbeier: RuneNorse

"the nerd herd!" et sted ... 

Fôrverter søkes

Fôrverter søkes

 

To tasser trenger langtidspass... 

ingen beskrivelse Aryn1 tiår siden

Jeg passer to ildergutter, Wallace & Grommit, og det var egentlig meningen at de skulle være her i over ett år. Men nå er min egen lille Speedy blitt alvorlig syk og Arinya har ikke lenger hjørnetenner i overmunnen og kan ikke ta igjen når gutta krangler med henne. 


Det som trengs nå er nye fôrverter til GuttaBoys. Om det så er for et halvt år i starten. Eierne bor i Trondheim og fikk ikke ha dem med seg der de leier leilighet. De skal være der i halvannet år til og vil ikke selge gutta sine, men de hjelper nå med å prøve å finne en løsning om pass. Så dere må bo enten i Oslo/omegn eller Trondheim slik at enten eierne eller jeg kan komme og hilse på av og til.

Innlegg bilde

Det følger med et stort bur med matskåler og dokasser, og eiere står for kostnader til fôr og evt dyrlegeregninger. Jeg står til rådighet om det gjelder råd og tips, da jeg jobber med ildere og andre dyr utenom fritiden også.  


Håper noen kan hjelpe eller vet om noen som kanskje vil hjelpe til. Gutta er snille, men har en tendens til å bite litt av og til, derfor er det viktig med erfaring med ildere. De er småskvetne, så noen ganger biter dem i det de mener er forsvar. Derfor er de ikke noe for nybegynnere. Ellers er de lekne og morsomme, og en fryd å se på når de leker sammen. Og de elsker at menneskene blir med på leken også.

Innlegg bilde

Som sagt, man behøver ikke ta på seg å passe dem i halvannet år fremover, men om det så er for noen måneder i starten, så hjelper det noe utrolig. Bare ta kontakt med meg her inne, jeg sjekker hver dag.


Hilsen

Aryn, Hais, Speedy & Arinya med gjestene Wallace & Grommit 


7 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.