Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Forfengelig

Klubbeier: Vanity

Sko, klær, solbriller og ... 

Fant ikke bildet

Røverjenta

Klubbeier: dae

Historien om røverjenta s... 

Til mine naboer...

Til mine naboer...

 

En sann historie fra distriktsnorge 

Signatur bilde Adolph1 tiår siden

For en tid tilbake satt jeg og chattet med en dame på et nettsted, og for å gjøre en lang, kjedelig historie kort, jeg var kåt, hun var kåt, og hun syntes jeg burde vite hvordan hun så ut. Så hun sendte meg en link til et bilde på et dertil egnet nettsted, et slikt sted folk kan legge ut bilder av seg selv relativt anonymt dere vet. Og damer, når dere lar noen ta bilde av kjønnsorganet deres på 30-40 centimeters hold med blitz, IKKE kall det bildet "min deilige våte fitte".


Det er ikke deilig, det ser ut som om katten har spist en død kråke i en snøskavl før far sjøl i huset pisset på restene. Men fitta er den samme om den sitter på grisen så fett nok. Så helt grei ut for meg.


Med det samme jeg var der klikket jeg klitt hit og dit og filosoferte over livet, universet og alt det andre, ting som hvorfor tror Per 48 fra Hedmark og Truls52Oslo at noen er interessert i å studere halvskarpe mobilbilder av penisen deres. Men så...


Den stua kjenner jeg da igjen? Har ikke jeg vært der? Sladd for ansiktet ja men den utsikten der var mer enn kjent, og hadde det ikke vært en ide å spørre Trine om hun vil ha komfirmasjonsbildet sitt med på bilder av mamma og pappa som har seg?


Neste gang, trekk for gardinene (vi vil ikke ha sexturister her, det er et relativt godt strøk tross alt) og plukk familiebildene ned fra veggen, har vi en avtale?


Og hvem i helvete tok de bildene?


18 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.