Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

CarolinesVenninn...

Klubbeier: KinkyJustine

Her får du smakebiter på ... 

ingen beskrivelse

HOLISTISK

Klubbeier: Bente

Sammen er vi strerke! 

Piller og sexlyst

Piller og sexlyst

 

hva skjer med kroppen når en putter den full i piller......  

ingen beskrivelse Erica1 tiår siden

Grunnet kroniske smerter får jeg foreskrevet A og B preperater for å hjelpe av på smertene....... trenger ikke ta dem hver dag, men i perioder så blir det til at jeg må "tygge" dem hver dag over en periode av tid.... Det jeg har merket meg er at jeg etter en lengre periode ikke bare blir "pudding" i hodet, men jeg mister sexlysten!!!!! (tragisk)  må bare nevne at jeg er i full jobb selv om de nærmest ville kaste uføretrygd etter meg, men for min del er det ikke aktuellt ;-)

 

Ikke for at jeg skal skryte på meg noe men til vanlig har jeg faktisk lyst helst flere ganger til dagen, og første gangen jeg merka at jeg hadde mista sexlysten ble jeg skikkelig skremt!!!!!

 

Bestemte meg for at her skulle jeg jammen ha meg noe uansett, for slik kunne det jo ikke være.... resultatet ble bare at jeg sovna med "dingsen" i hendene 1 uke på rad (måtte jo varme den litt først, hehe) og våkna på morgenen totalt frustrert for at jeg ikke hadde klart noe den kvelden heller...

 

nå passer jeg på at jeg ikke går så lenge på dem at jeg mister sexlysten, da foretrekker jeg heller å ha smerter, hehe..... så til alle dere andre som spiser Somadril sammen med Paralgin, har dere hatt samme erfaringer????

 

dersom der er masse skrivefeil her så beklager jeg, det er ikke min feil, det er det jeg har putta i meg for å få sove i kveld ;-)

 

 

Innlegg bilde

 

Ha en fortreffelig natt alle sammen ;-)


5 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.