Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

kuker

Klubbeier: singelmannen

Noen som er intressert i ... 

ingen beskrivelse

Rødhåret

Klubbeier: Story

For de som har og de som ... 

Julefølelsene

Julefølelsene

 

Julen. En tid for morro. En tid for glede. Men ikke en tid for alle... 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Musikken er hellig. Glade jul, hellige jul, alle engler og sånt deiser ned. Og jul med din slede og alt det der. De fleste har så mange gode minner til musikken. Mimrer sammen med venner eller alene, om festen hvor de fant hverandre, om stjerneskuddene man så sammen med sin søteste kjære.

 

Mørketiden er engelens hviletid har jeg pleid å sagt. Da må man passe på seg selv, og man er alene. Man ser ut mellom de små stjernene man har hengt opp foran vinduet og ut i den snøkledde virkeligheten. Inne i stuen er det som man lever i en boks. Man har ikke på tv, man har ikke på radio. Man sitter i stummende mørke, hvor den eneste belysningen kommer fra de gul-lysende stjerne i vinduet.

 

Snøen er ikke hvit, men grå av mangelen på glede. På varme. Det er som alt har gått i dvale, og de stolte trærne står igjen som dystre ingenting. De eneste fargene man ser er de røde bremselysene idet en svart volvo kjører forbi deg. Snømannen nabojenta satte opp ble offer for bøllene nedi gaten. det eneste som ble igjen var et hode. En gulerot. Et smil. Ja, den smilte tross alt.

 

Du hører musikk inni deg. Fiolin, piano og små jazztrommer. Du savner, men er ikke sikker på hva. Du elsker, men vet ikke hvem. Du gråter, men ikke for noen. Sitte alene med kun sine beste venner. Tankene. De må være dine beste venner, for de er med deg gjennom alt. For en naiv tanke, tenker du og ler av deg selv.

 

En ny bil kjører forbi. Drønningen fra motoren blandes sammen med musikkens takt og tone, men blir svakere og svakere. Så med et forsvinner alle tankene, og du ser opp på de lysende stjernene og tenker, jeg er en av dem. Jeg er en tone. En takt. En stjerne.

 

Men ikke her. Ikke i virkelighetens verden. I din verden. Hva med å forbli i den verden. Hvor alle elsker deg. Du elsker alle. Du elsker deg. Du smiler, og reiser deg. Det er ikke lenger et spørsmål om tid. Den har kommet. Din egen lille julegave, den beste du har fått.

 

Julen har kommet. Gratulere med dagen, sier du til deg selv i det sekundet du slipper taket i deg selv og lar repet føre deg til verden. Din verden. For alltid.


22 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.