Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Kreativitetsklub...

Klubbeier: HAL9000

Klubben for alle som driv... 

ingen beskrivelse

Photoshop

Klubbeier: RaRoToNgA

Bruker du photoshop ofte ... 

Alkoholikeren Red

Alkoholikeren Red

 

bla bla....skjønner enda ikke hva sammendrag vil si. 

ingen beskrivelse Redneck1 tiår siden

Alkoholikeren Red våkner brutalt på sofaen idet laptopen nesten sklir av hans glatte lår og nesten treffer bordkanten og nesten går i gulvet.

Selv om han er i bakrus, reagerer han lynraskt og redder sin egen PC med nød og neppe. Men sjokket har gitt adreladin i blodet, og gamle Red våkner. Rødøyd og pissatrengt.

Han blir liggende å ta seg inn. Observerer tingene rundt seg. TV med idioter på skjermen til høyre, uten lyd. Tomt glass på bordet. Mørkt som i hesteræva ute.

Han oppfatter en ubehagelig lyd. Skjærende, alarmerende, pulserende. Kjent, men ikke høy lyd. Javisst, det er klokka på soverommet som skriker. Han har glemt å deaktivere den i går.

Red kaver seg opp av sofaen, som en skilpadde på rygg. Han slår av alarm. Pisser syre sittende mens han ser i Clas Ohlsonkatalogen. Jasså, 5 meter spennrem med kraftig lås, kr. 59.

Tåka letter i skallen mens han varmer vann i kokeren. Sjekker utetemperatur. 3 minus. Rører ut en god skje pulverkaffe. Nescafe GOLD. Frysetørret, varer evig, veier ingenting. Fantastisk oppfinnelse. Når vi engang reiser til Mars vil vi ha med et tonn frysetørret kaffe. Gutta må jo ha kaffe. Vann er det jo der. De kan invitere aliens på kaffe. Siden jorda er oppbrukt og fucked-up reiser de kanskje litt før tiden. Kanskje allerede neste år?

Red sjokker bort til sofaen igjen, drikker kaffen mens han skriver denne patetiske bloggen.


3 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.