Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

vildkatta

Klubbeier: Vildkatten

Se mine bilder gratis og ... 

ingen beskrivelse

Kroppskunst

Klubbeier: Aryn

Klubben for oss med inter... 

Rødvin og håndjern

Rødvin og håndjern

 

Spørsmålet kommer plutselig en kveld vi sitter hjemme og drikker rødvin og slapper av. 

ingen beskrivelse LaBella1 tiår siden

 

Samtalen flyter som alltid lett, og vi snakker om alt fra jobb til hvor vi skal på ferie til sommeren.

 

- Stoler du på meg? spør du plutselig. Selvfølgelig gjør jeg det, og det sier jeg også.

- Men stoler du ubetinget på meg? spør du igjen. Jeg skjønner ikke helt hvor du vil med dette, men svarer at jo da, det gjør jeg nok.

 

Du reiser deg og går ut av stuen. Jeg hører deg romstere litt på soverommet før du kommer tilbake. Når jeg ser hva du har hentet skjønner jeg plutselig hva du mener, og jeg kan ikke annet enn å le. Snakk om klisjeer – i hendene har du et sort silkeskjerf og et par håndjern. Øynene dine glitrer ertende.

 

- Hva blir det til? Feiger du ut, eller er du med? Du kjenner meg godt og vet at jeg ikke kan motstå utfordringer. Rødvin først, en utfordring etterpå – du er en førsteklasses manipulator. Men en sexy en, så det gjør ikke noe…

 

Selvsagt tar jeg utfordringen. Du gliser fornøyd, setter deg ved siden av meg i sofaen og binder silkeskjerfet for øynene mine slik at jeg ikke kan se noe. Du spør om jeg vil ha litt mer vin, og det vil jeg. Jeg rekker frem hånden for at du skal gi meg rødvinsglasset, men får beskjed om at det ikke blir aktuelt. I stedet holder du glasset opp til munnen min slik at jeg kan ta en slurk. Det er uvant, og du heller litt for fort slik at noe av vinen renner nedover haken min. Jeg skal til å tørke det bort, men du griper begge hendene mine og holder dem fast i fanget mitt. Jeg kjenner vinen dryppe fra haken og ned på blusen min. Godt den er svart, så flekkene ikke synes.

 

Merkelig hvor mye mer oppmerksom man er på lyder og følelsen av berøring når man ikke kan se. Jeg er svært oppmerksom på fuktigheten på haken og den litt kalde følelsen av den våte blusen mot brystet. Jeg sitter helt stille, skjønner at det er det du vil. Du slipper hendene mine, og et øyeblikk sitter jeg bare og venter på hva som skal skje. Så kjenner jeg leppene dine, jeg får et raskt kyss før du følger sporene etter vinen på haken min. Fingrene dine finner halsen min, halsgropen min, der de hviler et sekund eller to slik at du kjenner pulsen min, som er i ferd med å stige. Så fortsetter de nedover til den første knappen i blusen… og pinefullt sakte til den neste.. og den neste…

 

Jeg vrir meg der jeg sitter, men får beskjed om å sitte i ro. Endelig har du fått opp alle knappene, og bretter blusen til side. Pusten min går fortere når du lar fingrene følge kanten på blondeBH’n før de glir innenfor. Du vipper brystene mine ut av BH’n, og jeg kjenner den skarpe blondekanten skjære seg inn i den myke huden på undersiden av dem. Brystvortene mine er knallharde, og jeg skjelver når jeg kjenner den varme pusten din stryke over dem. Jeg forventer å kjenne myke lepper og en varm tunge, og skvetter til når du i stedet tar en brystvorte mellom fingrene og vrir og kniper. Ganske hardt. Det gjør litt vondt, men sender samtidig ilinger helt ned i tærne mine.

 

Plutselig reiser du deg opp, griper hendene mine og fører dem til beltespennen din. Jeg fomler litt før jeg får den opp og fortsetter med å kneppe opp buksen din. Du blir utålmodig før jeg er helt ferdig, og fikser det selv. Før jeg vet ordet av det trykker du ansiktet mitt mot skrittet ditt. Jeg kjenner pikken din mot kinnet mitt. Den er knallhard. Du griper meg om haken for at jeg skal åpne munnen, og jeg protesterer ikke. Jeg rekker så vidt å fukte leppene mine og hodet på den før jeg kjenner den i munnen min. Dypt inne. Du holder hodet mitt fast og begynner å støte. Langsomt først, pusten din går stadig tyngre. Når hendene mine finner veien til ballene og begynner å kjæle med dem øker du takten. Det høres ut som om du kommer snart, men plutselig stopper du.

 

Jeg stønner svakt i protest når du tar et skritt unna. Mens leppene mine ennå er hovne og varme etter at du har tatt meg i munnen holder du det glatte, kjølige vinglasset mot dem. Jeg tar en slurk og kjenner smaken av vinen blande seg med smaken av deg. Igjen heller du litt for fort, og denne gangen treffer dråpene de bare brystene mine. Jeg gisper når de renner nedover.

 

Du griper hånden min og trekker meg opp. Jeg følger villig med, og er ikke overrasket når du dytter meg forsiktig ned på sengen. Du forsvinner et lite øyeblikk, og jeg hører det rasle i håndjernene når du kommer tilbake fra stuen. Jeg kjenner det kalde metallet mot det ene håndleddet og hører klikket når det går i lås. Armen min dras bakover, og jeg hører stålet klirre mot gitteret i hodegjerdet på sengen av støpejern, før du griper den andre armen min og trekker den over hodet på meg. Igjen følelsen av kaldt metall og et klikk, og så ligger jeg der. På rygg med bind for øynene, blusen åpen og brystene blottet, lenket fast til sengen. Med ett føler jeg meg veldig sårbar, jeg kjenner pulsen øke og hjertet slå fortere.

 

Ingenting skjer. Du rører meg ikke, men jeg vet at du ser på meg. Jeg kan nesten kjenne blikket ditt gli over kroppen min. Alle sansene mine jobber på høygir nå, og jeg kan faktisk høre at du smiler.

 

Du setter deg ved siden av meg på sengen, men rører meg fremdeles ikke. Jeg lytter, prøver å finne ut hva du gjør. Det kjennes ut som om alle nervetrådene ligger utenpå meg nå; jeg kan føle hver millimeter av huden min, hver søm i buksen min, hver brett i sengeteppet. Pusten din går fortere, og jeg hører lyder som får meg til å tro at du kjæler med deg selv. Når du begynner å småstønne blir jeg sikker. Jeg vrir urolig på meg.

 

Jeg skvetter til når jeg uten forvarsel kjenner en hånd i skrittet mitt, utenpå buksen. Varmen fra den kjennes igjennom stoffet, og du begynner å massere meg. Følelsen av stoffet i silketrusen jeg har på som blir gnidd mot det glattbarberte kjønnet mitt er uvant, men herlig. Jeg har vært våt lenge, så du kjenner sikkert fuktigheten min gjennom buksen. Jeg stønner og løfter hoftene, trykker meg mot hånden din, og du masserer hardere. Jeg er nesten på vei til å komme når du plutselig stopper.

 

Igjen ligger jeg der uten at du tar på meg. Lenge. Jeg hører at du kjæler med deg selv igjen. Jeg er kåt, varm og frustrert nå, hele kroppen verker.

 

Endelig kjenner jeg hendene dine på meg igjen. Du knepper opp buksene mine, drar av meg både dem, de våte trusene mine og sokkene mine. Den åpne blusen og BH’n som er dratt ned under brystene mine lar du være. Du sprer bena mine, og jeg rykker til når jeg kjenner den varme tungen din mot innsiden av lårene. Du slikker hver millimeter av kjønnet mitt bortsett fra sprekken og klitoris, og mine forsøk på å vri meg slik at du treffer dem holder du i sjakk ved å holde fast hoftene mine. Endelig forbarmer du deg over meg, og jeg hikster når du lar tungen leke med klitten min. Hardt, mykt, hardt igjen – jeg nærmer meg kanten fort.

 

Så stopper du igjen. Herregud…. Hele underlivet mitt verker, jeg vil komme nå! Før jeg rekker å si noe løfter du bena mine og kjører den inn. Du har ikke kledd av deg – jeg kjenner skjorten din der du har lagt bena mine på skuldrene dine, og jeg kjenner bukselinningen din mot baksiden av lårene mine. Den er fremdeles bare dratt ned rundt hoftene dine, som da jeg sugde deg i stuen.

 

Vi har begge vært på randen av orgasme så lenge at det bare tar sekunder før vi er der igjen. Jeg kaster på meg så det skrangler i håndjernene når du finner klitten min med fingrene samtidig som du tar meg, og det svartner nesten for meg når jeg kommer. Men du lar meg ikke slippe, fingrene dine masserer fremdeles den hovne og verkende klitten min, og når jeg kjenner at du tømmer deg i meg sender det meg over kanten igjen. Sammentrekningene mine melker de siste dråpene ut av deg, og så er det over.

 

Du ruller deg av meg og blir liggende ved siden av meg med en arm over hoftene mine mens vi får igjen pusten. Først nå kjenner jeg at musklene i armene brenner etter å ha vært fastlåst i samme stilling, og det er en enorm lettelse når du låser opp håndjernene sånn at jeg kan bevege meg fritt igjen.

 

Du knytter opp bindet for øynene også, og vi blir liggende og prate en stund før vi sovner. Den siste klare tanken jeg har før søvnen tar meg er: Hvor fikk du de håndjernene fra, egentlig?

 

 


33 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.