Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KvinneMagasinet

Klubbeier: Lene

Http://www.kvinnemagasine... 

ingen beskrivelse

Truest_of_the_tr...

Klubbeier: Nilordien

Denne klubben er for venn... 

Sexy patenter (2): Orgasmometer

Sexy patenter (2): Orgasmometer

 

Noen som ønsker seg en sånn til jul???? Da kan vi ha konkurranse om hvem som kommer høyest på skalaen.  

ingen beskrivelse pysty1 tiår siden

I internasjonal patentlitteratur finnes det mange eksempler på stor oppfinnsomhet og fantasi på det seksuelle området. Et godt eksempel på slike sexy patenter er US Patent nr. 5,787,892. Patentsøknaden er fra 1995 og beskriver en “gjenstand” for måling av styrken på orgasmer. Oppfinnelsen består av en etter sigende “relativt stiv” sylindrisk plastikk-gjenstand med en distal og en proximal ende. I den ene enden har gjenstanden en fortykkelse eller et “hode”. Sylinderen er fleksibel og fylt med vann som står under trykk. Trykket reguleres med reservoar og ventiler.

Denne banebrytende oppfinnelsen virker ved at hodet på den fleksible sylinderen (eller dildoen om man vil) innføres i anus før orgasmen. I patentsøknaden angis det at det er av største viktighet å smøre godt med glidemiddel på hodet før innføring! Ved orgasme vil lukkemuskelen i anus trekke seg sammen – kraftigere jo kraftigere orgasmen er. Derved øker trykket på vannet i sylinderen, en trykkøkning som kan leses av på en dertil egnet måler.

I søknaden står det ingen ting om hvorvidt det er utført forskning for å finne ut om det påvirker orgasmens styrke å ha en 4 tommer lang dildo i baken når det går. Det kan vel her tenkes at det ligger an til et nytt forskningsfelt. Hver og en av oss vil kunne hige etter nye personlige rekorder og kanskje verdensrekorder. Søknaden oppgir heller ikke en egnet måleenhet for orgasmer. Jeg tror at Richters skala burde egne seg. Uansett, det er slutt på at kjæresten ”faker”, nå kan hun avsløres med ”harde fakta”. Forresten, jeg satte ny pers i går: 7,5!!!


6 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.