Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Dana

Klubbeier: Vanity

Åndelighet på alle plan. ... 

ingen beskrivelse

PRIVAT-IFLIRT-PO...

Klubbeier: Onkel_Sukkerstang

Iflirts egne porrbilder 

Navneskifte

Navneskifte

 

Mamma kommer til å kverke meg....opptil flere ganger... *Hyyysj!* 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Min identitet er i ferd med å forandres. Eller kanskje ikke. Jeg er alltid blitt kalt Hais, som kommer av det nesten Latinske navnet Hans-Erik som jeg mener å huske jeg ble døpt. Siden jeg alltid har blitt kalt Hais og bruker det aktivt selv, også når jeg introduserer meg, så ba jeg før jul om å få lov til å skifte navn.

 

Selvsagt, jeg ville ikke miste hele identiteten. Hais er den jeg er, men skifter ikke etternavn. Det er viktig del av meg, og viser til hvem jeg er og var og hvor jeg kommer fra. Navnet Hais viser til den jeg er i dag. Men blir litt arbeid fremover, for må få ordnet nytt navn i banken, vitnemål og attester, post, bedriften etc. Før filmen Max Manus kom ut, tenkte jeg også å ta Manus som mellomnavn, men etter at filmen kom ut, så ville nok det kun refereres til filmen. 

 

Grunnen til at jeg ville hete Manus, er på grunn av det faktum at jeg holder på med filmskaping på et profesjonelt basis. Men i første omgang får jeg holde meg til å skifte fornavn, så får jeg heller få nytt mellomnavn når jeg gifter meg.

 

*Wow, rolig i senga nå!*

 

Men skal bli godt å endelig kunne introdusere meg til Hais som et navn og ikke som et nick. =)

 

 

 

Men mamma kommer til å bli sinnaaaaa!


53 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.