Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

SugarDaddy

Klubbeier: SugarDaddy

For vi som søker hygge og... 

ingen beskrivelse

Elektronisk_Kuns...

Klubbeier: Nikko

For deg som lager musikk,... 

Only the BIG ones!

Only the BIG ones!

 

Enkelte ganger er størrelsen alt som betyr noe.  

ingen beskrivelse Indie1 tiår siden

Det første du får beskjed om når du skal inspisere Amazonas regnskoger, er: DON`T TOUCH ANYTHING! Barken på treet kan være giftig. Godt kamuflerte edderkopper kan bare sitte på en gren og bare vente på en intetanende hånd som vil utforske de eksotiske plantene. En slange som går i ett med bladverket venter tålmodig på det perfekte bakholdsangrepet.

 

"Which spiders should we be afraid of?" spør jeg mens jeg kjenner pulsen øke. "Oh, you only have to whatch out for the big ones," sier guiden lett. Okey....Jeg er klar for litt jungle boggie!

 

Vi sitter rundt lunsjbordet og jeg får akutt behov for å teste stedets utedo. Et enkelt treskur med en centimeters glippe mellom treplankene. Jeg åpner døra til det private rommet og i svarteste, heiteste .......!!! Midt på veggen ser jeg en diger skygge. Monsteret er på størrelse med et tefat. Kroppen er mørk brun, og de hårete bena spriker ut til sidene som klør der den suger seg fast til doveggen. UUUUUÆÆÆÆÆ!!!!!! Det er den største tarantellen jeg noen sinne har sett! Blodet fryser til is og jeg kjenner kvalmen velle opp.

 

Nummen i kroppen og med uforurettet sak, løper jeg tilbake. "There is a dangerous spider in the toilet!" hveser jeg. "How big is it?"  spør guiden. "Like this," sier jeg og former hendene som en liten tallerken. " Oh, no no no no no," sier guiden beroligende.

 

"I said only the BIG ones!"

 

 


15 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.