Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

SwingersInnlande...

Klubbeier: SilverYshadoW

Jo mere vi er sammen, jo ... 

ingen beskrivelse

Kåt

Klubbeier: Sindrestransport

Er du småkåt eller bare k... 

Red's forslag til nyttårstale

Red's forslag til nyttårstale

 

Red skriver nyttårstale for Stoltenberg 

ingen beskrivelse Redneck1 tiår siden

Kjære landsmenn, og Wenche Foss. Til neste år kan jeg bare love økte avgifter og økt hysteri rundt klima. Faktum er at vi politikere ikke aner hva vi skal finne på her i Landet. Pengene strømmer jo inn like forbannet, fra oljebrønnene i havet, så alt går av seg selv.

Festene og mottagelsene vi ofte går på, er ganske fine da. Maten er god, og vi drikker oss ofte litt tullete. Jeg har lagt merke til noe nytt som kalles blogging. Jeg har selv hatt en blogg i mitt navn, med bilde. Jeg skrev den ikke selv, men var innom og titta noen ganger. La merke til at mange var kritiske til regjeringens politikk. Da fikk jeg migrene. I fremtiden kan vi ikke regne med at blogging skal være gratis. Det ville være svært uryddig. En PC bruker strøm, og strøm er svært miljøskadelig, tror jeg.

Vi må begynne å tenke på de fattige her i landet, selv om vi sier det samme hvert år. Regjeringen skal sette ned et utvalg som som skal se på de fattiges situasjon. Jeg bevilger 100 millioner kroner til dette utvalget, det bør holde til noen kanapeèr og noen kasser champagne. Til vi sees neste år, ha det bra og ta vare på hverandre.

GODT-NYTT-ÅR!


5 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.