Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Battlefieldklubb...

Klubbeier: Thomas605

Battlefield spillere : kl... 

Fant ikke bildet

naken-kåt

Klubbeier: petter

Her kan alle melde seg in... 

Where have all the cowboys gone ?

Where have all the cowboys gone ?

 

... 

ingen beskrivelse minienthe1 tiår siden

Noen ganger begynner jeg virkelig å lure på meg selv og hva jeg ønsker av en mann… her kommer nemlig en liten innrømmelse og den er følgende:

 

Jeg vil ha en COWBOY !

 

En mann i velsittende slitte jeans, stetson, boots og holdningen til en ekte gentleman. Jeg vi ha en mann som tør å vise sine ”mykere sider” (ok, floskel men det passer jo..) og som er litt handy med både hammer og oppvaskbørste.

 

Mulig jeg er en evig dagdrømmer men menn i velsittende jeans og stetsons er så inn i hampetauet sexy ! er man ute etter å få meg til å smelte så er dette en av de garanterte metodene, gjerne akkompagnert med et melodisk ”howdy mam”…

 

 

Meeen… så var det jo bare det ørlille problemet at her i norge finnes det dårlig med cowboymentalitet og med tanke på at jeg omtrent bor i en by – hvor store er mulighetene mine til det ? Jo da… her snakker vi minimale.

Norske menn er flotte de, for all del men noen ganger får jeg følelsen av at skjebnen min ikke ligger her ? Kan ikke forklare det men jeg har en vannvittig dragning mot utlandet og livet der, ikke på en romantisk ”sett på film” måte men en udefinerbar dragning som går rett i sjela og det er dønn frustrende.

 

 

Vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget… et hjertesukk kanskje…


38 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.