Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Kåt

Klubbeier: Sindrestransport

Er du småkåt eller bare k... 

ingen beskrivelse

Datingservice

Klubbeier: Nemi

Hvordan bli en superdater... 

Timene før

Timene før

 

Du reiser mye i jobben din, og det er bra. For det er så deilig med forventningen som bobler i meg den dagen du kommer hjem. 

ingen beskrivelse LaBella1 tiår siden

Det er søndag, og i kveld kommer du hjem etter en tre ukers jobbtur. Siden jeg har fri i dag bestemmer jeg meg for å bruke dagen til å lade grundig opp før eksplosjonen som jeg vet kommer…

 

Dagen starter slik de fleste søndager gjør, med noen ekstra timer på øyet og en rolig morgenstund i sofakroken med kaffe og aviser. Så en kjapp dusj før jeg kler på meg og stikker ut i det fine været for å få meg en lang spasertur.

 

Mens jeg rusler gatelangs i et vårlig Oslo begynner jeg å tenke på kvelden som ligger foran meg. Kroppen min husker følelsen av leppene dine mot mine, hendene dine som glir nedover ryggen. Tanken får meg til å smile, og mannen jeg passerer akkurat da smiler overrasket tilbake. Når hendene dine i tankene mine når rumpeballene mine og stryker dem, følger kurven nedover til der lårene begynner, begynner pusten min å gå raskere. Eller kanskje det kommer av at jeg har begynt å gå litt fortere fordi jeg vil hjem igjen. Har ting å gjøre før du dukker opp.

 

Vel hjemme sjekker jeg klokken, og ser at det ikke er mange timene til du er hjemme. Kroppen er fremdeles i beredskap etter de inspirerende tankene jeg hadde da jeg gikk tur. Når det tikker inn en sms med beskjed om at du kommer til å kjærtegne hver centimeter av meg i tankene mens du sitter på flyet, øker pulsen min litt igjen.

 

Jeg elsker disse timene før du kommer. Elsker å bygge opp spenningen, kjenne ilingen i magen og strammingen i underlivet når jeg tenker på hva fingrene dine gjør med meg…

 

Etter en kjapp ryddings i leiligheten setter jeg på noe bra musikk og begir meg ut på badet. Jeg tar meg god tid. Går over leggene med høvelen før jeg såper inn kjønnet, det er dine fingre jeg kjenner på meg når jeg skiller leppene for å komme bedre til. Blodet samler seg der nede, jeg kjenner at klitten blir hoven og klar ved tanken på at tungen din snart skal gli over den glatte, følsomme huden…. Jeg skrubber meg over hele kroppen med en hampvott, og må stønne litt når jeg kjenner det grove stoffet gli over de harde brystvortene mine. Innsåpingen blir gjort svært grundig og langsomt, og jeg må konsentrere meg for å greie å stoppe før jeg kommer. Vil spare det til deg. Det glipper nesten igjen når jeg smører meg inn med body lotion, men jeg henter meg inn i siste liten.

 

Jeg tørker meg, kler meg i det sorte undertøyet du liker så godt. Kroppen min gløder nå. Jeg er rastløs, puster fortere enn vanlig og bryr meg slett ikke om at naboene kan se rett inn i stuen der jeg vandrer rundt i bare stringtruse og en bh som ikke overlater mye til fantasien.

 

Jeg kikker på klokken. Du sitter på flyet nå. Jeg kjenner deg godt, og vet at du sitter med øynene lukket og ser for deg hva du har tenkt å gjøre med meg om litt. Jeg heller opp et glass vin, før jeg henter kulene mine og setter dem inn. Ikke overraskende er jeg våt, så de glir inn uten motstand. Sakte går jeg rundt i leiligheten, kjenner kulene bevege seg der inne for hvert skritt jeg tar. Setter meg i sofaen, nipper til vinen. Hopper inn i tankene dine der hendene følger hver linje i kroppen min, puster tyngre når jeg tenker på hvordan du knar brystene mine, erter brystvortene harde mellom fingrene før du lar tungen ta over, biter lett.

Jeg flytter urolig på meg, kjenner at det klemmer sammen om kulene der nede. Drikker mer vin, bestemmer meg for å jobbe litt for å få tiden til å gå.

 

Slenger på meg noen klær for å forsøke å holde tankene våre – både dine og mine – borte fra nervetrådene som ligger nesten utenpå huden min nå og venter på berøring. Slår på PC’n. Jobber litt. Vrir på meg og kjenner en iling i kroppen når kulene beveger seg og jeg kommer på at du snart er hjemme. Drikker litt vin, jobber videre, blir oppslukt av arbeidet.

 

Plutselig hører jeg nøkkelen din i låsen. Jeg smiler og logger av, og spenningen som har bygget seg opp gjennom hele dagen kommer til overflaten. I det jeg reiser meg for å møte deg og gi deg et kyss, kjenner jeg kulene bevege seg igjen – jeg har glemt å ta dem ut! Underlivet strammer seg, brystvortene blir harde på sekunder. Jeg puster tyngre allerede før jeg er ute i gangen hos deg.

 

Du har akkurat satt fra deg kofferten og fått av deg jakken. Vi sier ingenting, det trengs ikke. Allerede når jeg får den første klemmen kjenner jeg beviset på at tankene dine har vært på samme sted som mine de siste par timene…..

 

;-)

 


14 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.